keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Tulkoon ja menköön

Menköön tämä vuosi sinne, minne vanhat vuodet siirtyvät uuden astuessa esille! Tulkoon uusi vuosi uusine metkuineen ja mutkineen! Tänään lähti vanha hella (tai sehän oli kyllä oikeasti paljon uudempi kuin nykyinen) uuteen kotiinsa. Ja palkaksi Akka sai hienon vastalahjan. Kyllä siis oikeasti kannatti lahjoittaa hella pois, kun tuollaisia tulee tilalle.


Vanha jääkaappi on vielä käytössä, mutta uusi odottelee jo kuistilla. Se olikin varmaan kallein yksittäinen ostos tämän remontin yhteydessä, vaikka olikin Saksasta tilattuna lähes 500 euroa halvempi kuin Suomesta hankittuna. 


Ukko kävi hakemassa autoonsa uuden (vanhan) laturin ja sai kassillisen pommeja. Kyllä nyt on lähdettävä jonnekin kauemmas niitä ampumaan, pihalla ei ainakaan sovi paukutella. Ja taas leviää kauheat saasteet ympäristöön.

Siitä huolimatta, parempaa uutta vuotta sinulle!

8 kommenttia:

 1. Vaihtokauppa kannattaa! Oikke mukavaa ja onnekast vuotta sinne Koivurinteell

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan kannattaa. Oikein hyvää tätä vuotta myös Kahelinkulmalle! =)

   Poista
 2. Hyvän uuden vuoden toivotukset täältäkin!

  VastaaPoista
 3. Olettekos miettineet uusvanhan hellan sähkönkulutusta? Kaunis hella muuten. Mukava lukea remontista. Muistakaahan laittaa kylpyhuoneeseen paljon säilytystilaa, sitä ei ole koskaan liikaa. Hyvää uutta vuotta myös sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää tätä vuotta myös sinulle, Anonyymi! Epäilen, että vanha hella kuluttaa saman verran kuin uusikin, siinä ei liene mitään sähköä hukkaavaa elementtiä. Varsinkin, kun tuntuvat nopeilta nuo levyt. Jääkaappien kanssa varmaan tilanne olisi ihan toinen.

   Kyllä on hankala noin pieneen kylpyhuoneeseen keksiä säilytystiloja, kun pytyn päällinenkin on varattu jo lämminvesivaraajalle. Mutta ehkä hieman auttaa peilikaappi ja allaskaappi, kunhan joskus valmistuvat. Eteiseen on tulossa myös iso peili ja lipasto. Siinä voi sitten meikata ja laittaa hiuksensa.

   Poista
 4. Ulkomailta suoraan tuotteen tilaamalla ja luotettavalta toimittajalta hankkimalla säästääkin usein tosi pitkän pennin, kuten nyt teidänkin hankintanne sen hyvin osoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä totta. Hieman enemmän ehkä vaatii etsimistä, mutta on se sen arvoistakin sitten. =)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.