keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Mitä kylppäriin tarvitaan?

Pikkuhiljaa alkaa kylppärikin valmistua. Seinissä ovat jo laatat paikoillaan, lattiasta vielä puuttuvat.


Allas ja hana ovat paikoillaan ja käytettävissä. Sinänsä hyvä, sillä nyt on keittiöstä purettu tiskipöytä, joten sieltä ei vettä enää tule.


Suihkukin on paikoillaan, mutta ei sitä vielä voi käyttää, kun ei lattia ole valmis.


Lämminvesivaraaja näyttää aivan hirvittävän suurelta möhkäleeltä. Akka jo pelkäsi, että siinä, kun alla istuu pytyllä, tulee vielä alas sieltä. Mutta kuulemma on niin vahvat kiinnikkeet, että pitävät tuon 100 kiloa aloillaan. Pyttykin laitetaan vasta lattian laatoituksen jälkeen. Nuo putket eivät aivan valtava ilo silmälle ole, mutta niihin varmaan tottuu jossain vaiheessa.


Mutta mitä kylppäriin tarvitaan? Siitä on niin kauan aikaa, kun Ukolla ja Akalla on tuollainen huone ollut, ettei heistä kumpikaan osaa enää sanoa, mitä tarvikkeita pitää olla. Joten auta nyt ja kerro, mitä siellä pitää olla, jotta siitä tulee oikeasti käyttökelpoinen. Suunnittelussa on: peilikaappi (peili on jo ostettu, kaappi pitää vielä rakentaa sen taakse), allaskaappi, pyyheteline, roskis, vessaharja, saippuakuppi. Kyllä on vaikeaa.

6 kommenttia:

 1. Hyvältä alkaa näyttämään. Tietty vessapaperiteline pitää olla, että voi kinata, miten päin sen rullan kuuluu siinä olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, ilman muuta pitää olla. Ja jos tulee kina, niin sitten niitä pitää olla kaksi, kummallekin omansa. =)

   Poista
 2. Olen jostain lukenut,etta jos ei joku ole niin kaunis,niin sita tulisi korostaa.Jos sinulla on joku tietty savy,joka tulee valkoisen lisaksi vessaan(matto,pyyhkeet...)tee samanvarisella teipilla raitoja putkiin tai paallysta ne kokonaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, tuota pitääkin miettiä. Laitetaanpa ensin ne muut vermeet paikoilleen ja katsotaan sitten putkia uudelleen. =)

   Poista
 3. Riittääkö saippuakuppi? Suihkunurkkaukseen teline johon mahtuu sampoo, hoitoaine ja muut tarpeellinen pesuvälineineen. Ja molemmille. Ei tarvii sitten kesken suihkun märkänä etsiä kaapista tai noukkimaan lattialta.
  Hyvää on kivaa odottaa :)
  T. Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei riitä saippuakuppi, ei. Shampoo, hoitoaine, hiusnaamio, suihkugeeli, höylä, hohkakivi ja pesusieni pitäisi saada mahtumaan. Ukko ei niin tarvitse hoitoainetta tai hiusnaamiota, joten hänellä on vähemmän tarvikkeita. Pitäähän tosiaan aika paljon olla kaikkea yhtä suihkua varten. Ja sitten kaikki suihkun jälkeen laitettavat siihen päälle, mutta niiden pitää sitten mahtua siihen peilikaappiin tai allaskaappiin, sitten kun ne joskus valmistuvat. =)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.