torstai 18. joulukuuta 2014

Jos ei sovi, on tehtävä uusi

Nimittäin se tiskipöytä, jonka piti tulla paikoilleen, ei sitten käynytkään. Altaihin ei saanut hajulukkoja, eivätkä kaapin väliseinät osuneet oikeille kohdilleen. Sitten alkoivat Ukko ja Akka miettimään ihan tosissaan. Ukko yritti suunnitella vaikka millaista väkerrystä olemassaolevaan tiskipöytään, mutta siitä olisi tullut kyllä melkoinen viritys.


Akka sitten ehdotti, että Ukko tekisi sen ihan itse. Silloin pöytä olisi mittatilaustyönä tehty ja sopisi ihan varmasti altaineenkin. Tasoksi arvelivat siinä olleen tason kahdella altaalla käyvän edelleen. Ei auttanut Ukon muu kuin aloittaa puutyöt. Runko on nyt valmiina, loput tehdään sitten paikanpäällä. Ja Ukko saa tehdä nyt siihen myös laatikoston, joka on vielä puuttunut.


Mutta onpa kyllä mainiota, että oven vieressä olevaa nappulaa napsauttamalla tulee valo kattolamppuun. Eivät ole Ukko ja Akka sellaista nähneet kahteen vuoteen. On se kyllä vaan ihme!

12 kommenttia:

 1. Hyvä idea tehdä itse, saa just sellasen kun haluaa.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on akka ja ukko sitten kätevää väkeä, ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai se on, että työ tekijäänsä opettaa. Kun ei valmiina löydy, pitää kokeilla itse. =)

   Poista
 3. Minä aina kiellän, kun tuo yksi haluaisi tehdä kaiken itse! Ei homma edistyisi tämänkään vertaa.

  Mutta on se tosiaan ihme, mitä ylellisyyksiä on tarjolla ihan normi-ihmiselle! Ei edes Aurinkokuningas palatsissaan saanut nauttia tällaisesta. Kirkas valo vain nappulasta painamalla! (No, eihän sillä ollut vesivessaakaan.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan juuri niin! Meille tulee vesivessakin maanantaina. Ja ihan puhdasta juomavettä saa lorottaa ulosteiden huuhtomiseen. Siinä sitä on ihmettä kerrakseen.

   Poista
 4. Hei!
  Löysin eilen tieni tähän ihanaan blogiisi. Tuli siltä seisomalta luettua juttujasi varmaan vuoden verran. Kylläpä kirjoitat hauskasti ja välillä koskettavasti. Eläimiä vilisee mukavasti blogissasi, niin ilossa kuin murheessa.
  Liityin lukijaksi ja jatkossa on kiva seurata projektinne edistymistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, Pirjo! Kiva, kun olet tykännyt jutuistani ja projekteistamme. =)

   Poista
 5. Voi ihanaa, teilläkin rempataan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rempataan kyllä, mutta ei se aina niin ihanaa ole. =) Nyt ollaan jo paremmalla puolella, kun saa tehdä jo uusia pintoja.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.