perjantai 12. joulukuuta 2014

Eniten kiinnostaa kaikki

Vihtori on kotiutunut hyvin. Akka käytti sen eläinlääkärilläkin varmistaakseen, että kisu on kaikin puolin kunnossa. Ja terveen hyvinvoivan, mutta melko laihan kissapojan eläinlääkäri kertoi Vihtorin olevan. Vasen silmä rähmi hieman, mutta tippojen laitto on tepsinyt siihenkin erinomaisesti. Vihtorilla oli ollut myös korvapunkkeja, mutta ne oli hoidettu pois. Syntymäpäiväksi sovittiin 15.8., vaikka saattaa se olla vähän myöhempikin.


Virtaa Vihtorilla sitten onkin reilusti. Kaikki kiinnostaa niin paljon. Mitä tahansa Akka tekee, sinne pitää heti tulla katsomaan.


Ukko ja Akka joutuivat opettelemaan ihan uuden kävelytyylinkin. Jalkojen on oltava hieman harallaan, koska Vihtori haluaa syöksyä aina jalkojen välistä, eikä sitä osaa muuten millään varoa.


Sulevi on vielä hieman varuillaan. Parempi ensin vähän tutkailla tilannetta ja vakoilla, mitä se pörhelö oikein puuhaa. Haistella saa, mutta vielä ei ole soveliasta sen lähempään tuttavuuteen.


Varmaan jo muutaman päivän päästä kissat ovat ystävystyneet kunnolla ja nukkuvat vierekkäin. Viime yönä onnistui nukkuminen jo samalla sängyllä.

8 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.