torstai 11. joulukuuta 2014

Niin kovin paljon tarvitaan kylppäriin

Akka on huokaillut, miten paljon tavaraa tarvitaan kylppäriin. Kun se nyt kuitenkin on niin pieni, ettei sinne ihan mahdottomasti mahdu. Mutta on jonkin verran jo kaikkea tarpeellista hankittunakin, vaikka vielä paljon puuttuukin.

Pytty on kierrätetty, se kävi purkamisen jälkeen ulkorakennuksen nurkalla ja nyt se on kierrätetty puhdistettuna takaisin sisälle.


Lamppu on kierrätetty. Se on ostettu joltain rompetorilta jo aikoja sitten. Lamppu on samaa sarjaa kuin eteisenkin valot, mutta viisto.


Roskis on tällainen pieni Ikean versio.


Samaa sarjaa ovat vessaharjateline ja saippuapumppu.


Matto on pieni ja harmaa ja tulee oven eteen. Siinä se kyllä peittääkin ison alan.Lankakoreja on kaksi. Jos hyvin käy, ne pysyvät imukupeilla seinässä.


Suihkuverhokin on sävyyn sopiva. Sille pitää hankkia vielä kaareva tanko ja pidikkeet. Tangot ovat yleensä 90 cm ja tila on 88 cm. Eli aika hyvin sopii, siis lähestulkoon.


Tottakai pyyhkeiden pitää olla sitten samaa sävymaailmaa.


Tästä peilistä Ukko tekee sen peilikaapin. Näkymä peilissä on keittiöstä, jossa ei enää kaappeja ole. Lattiaakin on jouduttu vähän purkamaan. Ja tuo tupsu tuossa on Akan ponnari. Ei se vielä ihan maahan asti yllä. =)


Puuttuvia tuotteita ovat vielä vessapaperinpidike, lattiankuivain, kaakelikuivain (se on sama kuin ikkunakuivain), pyyhekoukut, mahdollisesti pyyhetanko (jonka voisi ripustaa kätevästi noista vesijohdoista koukuilla). Niin, tuleehan tuonne toki sellainen Pax, joka sitten kätevästi heittää kosteat ilmat pihalle.

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.