sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kattopäivitystä

Vihdoin saatiin taas kattomiehet paikalle. Nyt oli siis etupihan puolen vuoro. Aamulla, kun Akka sitten lähti töihin, oli näkymä ovesta tällainen. Siinä olivat telineet aivan portaiden juuressa. Nykyään Akka osaa vähän jo varoa aamulla, ettei kekkuloi ihan miten sattuu. Yhtenä aamuna Akka varomattommasti eevanasuisena toikkaroi pitkin sisätiloja, kun juuri ikkunan alla penkoessaan havaitsi silmänurkastaan, että ulkonahan oli liikettä. Kyllä muuten Akka sai vaatteet aika äkkiä päälleen. Mokomatkin hiipparoijat, tööttäisivät edes merkiksi, että ovat saapuneet paikalle! Toivottavasti eivät kuitenkaan pahoja traumoja saaneet. =)


Mutta ripeitä miehiähän nuo ovat. Torstaina ja perjantaina valmistui tuo vasen puoli pellitystä varten, joten ensi viikolla (montakohan kertaa Akka on sanonut noin) luulisi tulevan valmista. Ainakin, jos malttavat pysyä tällä työmaalla. Projektia tuntuu pukkaavan ympäri kaupunkia.


Näin se aika vaan on hurahtanut, ja joulukuu tuli ihan varkain. Nyt Ukko ja Akka lähtevät veisaamaan Hoosiannaa ja toivovat kaikille hyvää adventtia!


10 kommenttia:

 1. Komia katto tulee ja toivottavasti saavat ripeästi valmiiksi. Se taitaa noilla työmiehillä olla niin paljon kysyntää, että yrittävät tehdä töitä jokaiselle eri suuntiin;) Mukavaa joulukuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin tuttavalta, että tuo porukka olisi työllistetty seuraavaksi kahdeksi vuodeksi, joten ymmärtää tuon poukkoilemisen sen valossa. Tai edes yrittää ymmärtää. =)

   Poista
 2. Oikein valoisaa adventtiaikaa .
  Uuden katon alla on hyvä joulua valmistella.

  VastaaPoista
 3. Uskallankohan sanoa, että hiljaa hyvä tulee. Varsinkin me naiset olemme usein remonttiasioissa hyvin malttamattomia ja ainakin itsessäni havaitsen sen piirteen hyvin voimakkaana. Tunnelmallinen kuva amarylliksestä ja lampusta. Onko kysymyksessä tilley? Hyvää adventtiaikaa ja joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt Kruunu Vuokko tuollaisia puhu, äkkiä pitäisi kaikki saada valmiiksi. =) Joo, hyvää kannattaa odottaa, niin kai se on. Tillikkahan siinä pilkisti amarylliksen vierellä.

   Poista
 4. Siulle on tunnustus blogissani, käyppä kurkistamassa;))

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.