lauantai 28. joulukuuta 2013

Valoisampaa loppuvuotta!

Vaikka sähkötöitä ei ole vielä edes suunniteltu, kattolamput roikkuvat Koivurinteen katoista. Elleivät valaise, niin ainakin tuovat hieman ilmettä. Ja on kai se niinkin, että paremmin pysyvät ehjinä roikkuessaan katosta.

Tämä lamppu on Akan ehdoton suosikki. Se on ollut olemassa ainakin niin kauan kuin Akkakin. Nimittäin Akan vanhempien ostamassa rintsikassa, joka oli siis Akan varhaislapsuudenkoti, oli edellisten asukkaiden jäljiltä tämä lamppu. Nyt se on Akan suurena aarteena. Sen muodot ovat juuri oikeat, puhdaslinjaiset ja tyylikkäät. Aikojen saatossa kuparinen varsi on lyhennetty, mutta kunhan tämä saadaan oikealle paikalleen sohvapöydän (jota ei vielä ole olemassakaan) päälle, uutta kupariputkea mitoitetaan niin, että lamppu saadaan oikeaan korkeuteen.


Kuparia ei juuri muuten Koivurinteellä ole, mutta Akka halusi jotain samantyylistä selkeälinjaista musta-kupari -yhdistelmää ja löysikin edullisen kynttelikön. Se on melkein täydellinen. Mutta Akkapa haluaa tällä kertaa sinulta arvauksen, miksi se on vain melkein täydellinen. Joten arvauksia kehiin!


6 kommenttia:

 1. Kaunis ja nostalkinen kattolamppu. Samoin on kynttelikkö. Ehkä tuo kynttelikön puuosa voisi olla vielä kuparinen, niin sopisi aivan täydellisesti yhteen kattolampun kanssa. Hyvää tulevaa vuotta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttelikön koukerot häiritsevät eniten. Puuosa voisi olla himpun vaaleampi, mutta se vielä menettelee. =)

   Poista
 2. Tuo puuosan vuoksi kynttelikkö eiole täydellinen, vaikka komia onkin.
  kattolamppu on tosi tyylikäs.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo lamppu...tykkään.
  Arvaappa mikä laulu soi päässäni...sataa, sataa ropisee...:( siis koko ajan...miten siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan ropisee koko ajan täälläkin, pili pili pom...

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.