keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Akka askartelee

Akka on ylityövapailla loppuvuoden, joten aikaa on vaikkapa joulukoristeiden askartelulle (oikeasti pitäisi tehdä sitä gradua...). Näitä kolmiulotteisia tähtiä on näkynyt monessa blogissa ja Akkakin päätti tehdä muutaman tähden Koivurinteelle. Liimaa nyt ei tietenkään siihen hätään löytynyt, mutta Ukko toi omista varastoistaan puuliiman (joka oli tainnut saada hieman kylmää ja kovettunut), jolla Akka sai tähdet kiinni toisiinsa.


Akalla on jossain tallessa silkkipapereita, mutta vain yksi arkki löytyi. Ehkä ne muut löytyvät jossain vaiheessa ja niistäkin saa lumihiutaleet tehtyä. Olisi kiva, jos noita olisi edes muutama lisää. Yksi raukka on hieman orvon näköinen.


Aamulla Akka ehti nähdä hetken, kun täysikuu laski metsän taakse. Oli se vaan komea näky.


Ja nyt taas keittiöhommiin...

4 kommenttia:

 1. Noita tähtiä olen minäkin aatellut yrittää askarrella, mutta tiedä sitten mitä niistä tulisi....minä kun en oo mikään askartelija...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähdissä lähinnä taitellaan paperia, joten siitä vaan kokeilemaan. En ollut itsekään niitä ennen kokeillut. Anna mennä vaan!

   Poista
 2. Komeat tähdet teitkin, miekin yritin mutta jäivät lättänöiksi ja ovat nyt tuhkana tuulessa.
  Ihana tuo kuva jossa kuu menee mailleen ja aivan kuin olisi jättänyt valonsa pensaaseen.
  Mukavaa vapaata:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein tähdet sellaisesta paksummasta materiaalista, kartonkia kai se oli pakkauksen mukaan. Liimaaminen yhteen oli se vaikein tehtävä.

   Niinpä onkin tuossa kuukuvassa, =)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.