perjantai 20. joulukuuta 2013

Leipää ja juustoa

Oikeasti kai otsikon pitäisi olla juustoa ja leipää, sillä juusto oli ensin. Akka halusi kokeilla tehdä piimäjuustoa, kun ei ollut vielä koskaan sitä kokeillut. No, juustostahan tuli oikein sievä puolipalleroinen, paistettuna kauniin ruskeankuorinen. Mutta siitä jäi jäljelle suuri määrä heralientä, jonka Martan joulukirja suositteli käyttämään leivän leivontaan.


Akka sitten käytti sen siihen, kaikki kolme litraa. Erinäisiä tuokioita siinä sitten vierähtikin leipiä leipoessa ja paistaessa. Kymmenen komeaa isoa limppua tuli Akan kauraleipää (kuvassa pienin).


Ehti Akka hieman ihailla Vihreän talon blogin arvonnasta voittamaansa tuotepakettia siinä sivussa. 


4 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.