tiistai 24. syyskuuta 2013

Piippuremontti osa 5.

Kuistilla alkaa olla hieman liian viileää, kun lämpotilat alkavat olla nollassa öisin. Niinpä piti muuttaa suunnitelmaa. Vastahankittu sohva saa lähteä kunnostukseen heti, jotta laverisänky saadaan siirrettyä olohuoneeseen.


Puuttuva muurinkohta muovitettiin uudelleen. On oikeasti pakko keksiä keinoja pysyä lämpimänä näillä keleillä. Ja kyllähän tämä alkoi heti vaikuttaa.


Lämpötilaa on nyt viidessätoista, joka ihan oikeasti tuntuu jo lämpimältä. Jopa kissa tuntuu tarkenevan. Akka kyllä laittaa usein kissan päälle fleece-huovan teltaksi, ettei raukka vaan palellu. Toinen kissa urheasti viettää suuren osan päivää pihalla hiirijahdissa.


Sitten niihin piippu-uutisiin. Piippu on aika matalalla vielä tällä hetkellä. Ensi viikon alussa tulevat kattomiehet tekemään uutta kattoa, joten piippu pitäisi saada nousemaan ainakin yläkaton tasalle. Kyllä kai tuo ihan mahdolliselta tuntuisi, mutta kun muurari oli joutunut viime yönä sairaalaan. Eikä tässä muu auta kuin odotella, miten käy.


Mutta noin muuten yleisesti ottaen Koivurinteellä on kaikki hyvin.

4 kommenttia:

 1. No höh! Onpas huonoa tuuria sen muurarin kanssa!
  Mutta sohva on nätti kuin mikä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se harmitti, kun olisi ollut niin kiire tuon piipun kanssa. Sohva on kyllä minustakin todella kaunis.

   Poista
 2. No voi muurari parkaa....toivotaan, että saatte jonkun tilalle tai, että muurari tervehtyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on niin kova työmaa täällä, ettei muurarin terveys kestänyt... On jo toipumassa ja tulossa takaisin töihin tänne.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.