perjantai 20. syyskuuta 2013

Piippuremontti osa 4.

Katsohan ihan ensiksi, miten siistiä täällä jo on! Ukko siivosi yläkerran kaverinsa kanssa ja nyt tuolla näyttää jo ihan siistiltä (ei katsota niin ihmetellen noita palikoita tuossa etualalla, se on joku miehinen viritys, joka oli ennen pöytä).

Eilen kävi pari Akan työkaveria katselemassa ja tiili-/kiviapajilla. Jostain syystä molemmat olivat erittäin kauhistuneen näköisiä pois lähtiessään. Mutta he eivät nähneetkään yläkertaa siivottuna. Siitä se varmaan johtui, vai mitä luulet? Eletäänhän täällä ihan normaalia elämää. Akkakin on leiponut lähes joka päivä. On hyvä pitää työmiehet tyytyväisenä kakuilla ja leivoksilla. =)


Tänään eli viidentenä päivänä olikin sitten tositoimien vuoro. Muurari pääsi heti aamusta piirtämään valuun. Tuo suorakulmio osoittautui tarkemmissa mittauksissa olevan väärässä paikassa ja tarkentui tuohon pönttöuunin oikealla puolella olevaan kulmaukseen. Onneksi tietenkin tarpeeksi ajoissa.


Välikattoa on laajennettu, jotta uusi leveämpi piippu mahtuu nousemaan siitä ylös. Halltex-levyt lähtivät Ukon sanojen mukaan myös erittäin nätisti ja siististi pois. Ne siis voidaan käyttää vielä myöhemmin, kun siistitään piipun reunat.


Sitten se alkoi. Ensiksi bitumi pohjalle ja sitten se ensimmäinen tiili. Tältä etäisyydeltä (peräkamarista kuvattuna) keittiö näyttää oikein sievältä (mutta täydeltä).


Tässä vielä tarkempi kuva ensimmäisen tiilen muurauksesta. Se on tarkkaa työtä.


Ensimmäiset kerrokset menevät vatupassin kanssa, mutta sitten otetaan ohjurilangat käyttöön. Nyt ne roikkuvat vielä vapaina. Näkymä on kohti kylppäriä (jota ei vielä ole) ja eteistä.


Ensimmäinen kerros on valmiina. Kohti uutta nousua vaan, pojat!


Näin korkealle kurottuu jo piippu. Maanantaina on hyvä jatkaa tästä ylöspäin.


2 kommenttia:

 1. Hih...ilman muuta työkavereiden ilme johtui yläkerran sekaisuudesta...:D
  Ja keittiö näyttää hyvältä...:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,kyllä se ihan siitä johtui. =) Mukavaa viikonloppua sinullekin, Irmastiina!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.