sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Mierontielle vai taivasalle?

Huomenna maanantaina alkaa piipun purku. Koska makuuhuone on yläkerrassa, ei nukkuminen enää huomenna onnistu siinä tilassa. Tai ehkä tähtitaivasta katsellen siellä voisi olla kaiken purkupölyn keskellä. Tila kuitenkin kaventuu siellä huomattavasti, koska asuinosa pitää eristää muovilla purkutyömaasta. Niinpä oli Ukolla ja Akalla miettiminen, minne sitä muuttaisi asumaan. 

Läheisimmät vaihtoehdot olivat saunan pesuhuone sekä kuisti. Pesuhuoneen hyvä puoli olisi ollut lämmitettävyys, mutta huonona puolena ahtaus sekä makuutilasta pesutilaksi vaihdettavuus. Niinpä kuisti veti pidemmän korren. 


Kuisti on jo kovin täysi. Siellä on kaksi pakastinta, kangaspuut, kuivausrumpu ja paljon kaikkea tavaraa. Mutta kyllähän sinne aina yksi levitettävä laveri mahtuu, mahtuuhan?


Itse asiassa aika hyvinhän se mahtuu. Jopa niin, että kaikkea tarpeellista kuistilla olevaa pystyy vielä käyttämään. Niin, paitsi kangaspuita, mutta eipä siinä lointa enää olekaan. 


Kuistille siis Akka petasi pedin. Lämmityksen hoitaa pikkupatteri.


Kuistilla olevat muut tavarat ovat peräisin aiemman talon kuistilta. Se oli väriltään vaalean harmaa. Tämä valkoista valkoisella ei ole ollenkaan Akan mielestä paras vaihtoehto, mutta menköön nyt siihen asti, että kuisti remontoidaan. Siihen saattaakin mennä nyt vähän aikaa, kun tuli kaikkea muuta tähän väliin.


Verhotkin ovat aiemman kuistin verhot, mutta kyllähän ne tuohonkin ihan hyvin käyvät.


Poimurin Akka nappasi siskonsa kaatopaikkakuormasta. Mitä sitä hyvää poimuria pois heittämään!


Viime yön Ukko ja Akka jo harjoittelivat nukkumista kuistilla. Välillä oli vähän viileää, mutta ihan hyvin muuten nukutti. Oikeastaan siis kaikesta huolimatta Koivurinteellä on kaikki hyvin!

2 kommenttia:

  1. Hyvinhän tuo peti tuohon mahtuu... olette, kuin retkellä...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, retkellä ollaan. Saa nähdä miten pitkään. Kaikkeen kyllä tottuu, niin varmaan tähänkin tilanteeseen.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.