sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Huussille terassi ja kuisti kuntoon

Ukolla oli maitokärryssä kasa puulaattoja ja hän halusi tietää, mihin ne voisi kipata. Akkapa keksi, että tehdään niistä huussin eteen terassi, tai oikeastaan siis patio. Ukko kävi vielä hakemassa varastoistaan suodatinkangasta ja niin sitten patio lähti muotoutumaan.


Eihän laattoja tietenkään ollut ihan tarpeeksi, mutta aika hyvän alueen niillä jo sai peitettyä. Samalla siistiytyi käsienpesupaikkakin. Siihen on nyt tulossa se pöytä, kunhan tukipuut vielä Ukko saa tehtyä.


Toinen projekti oli kuistin siivous. Kuistilla on ollut koko ajan kauhean paljon kaikenlaista tavaraa, ja nyt Akka sai tarpeekseen siitä. Sitä paitsi oli hyvin mahdollista, että kesävieraita saattaisi olla tulossa viikolla ja heillekin olisi miellyttävämpää, jos kuisti olisi siisti.


Nyt kuistillekin kokee olevansa tervetullut. Tämä kyltti on muuten Ukon tekemä! Ukkohan se on Koivurinteen romantikko.


Huutokaupasta ostettu tuolisänky sai sitten nykyisen paikan kuistilta. Tuolin alle mahtuu aika hyvin tavaraa, ihan isojakin pönttöjä.


Oikealla on pari eriparista tuolia ja se punainen astiakaappi, joka oli jo keittiössäkin. Nyt siinäkin on täynnä remonttitavaraa ja päällä linnunpönttöjä.


Joku vuosi sitten Akka innostui linnunpöntöistä ja niitä sitten tuli Ukon kanssa tehtyä aika monta. Tässä on vain osa niistä.


Kuistikin käy nyt majoitustilaksi jopa kahdelle. Varsinaisena sänkynä siellä on keväällä saatu päästävedettävä (operaatio huonekalujen pelastuspartio). Kaikki näyttää kuistilla olevan keskenään ihan eriparia, eikä väritkään ihan soinnu keskenään, mutta näin väliaikaiseksi ratkaisuksi tämä saa välttää. 

2 kommenttia:

  1. Tuosta kuististahan tuli oiva kesähuone! Eikä haittaa yhtään eriparisuuskaan, sopivat kaikki keskenään iloisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mummeli! Verhojen sävyt ehkä eniten tuossa eroaa muista sävyistä.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.