lauantai 10. elokuuta 2013

Viikonlopun väkerryksiä

Vähän huonommat ilmat saavat aikaan sen, että väkerrysvarvasta alkaa kutittaa. Siinä ei auta, kuin alkaa väkertää jotain, jotta vaiva helpottaa. Joskus kyllä käy niin, että vaiva vaan yltyy kahta kauheammaksi. 

Se alkoi purkkien maalaamisesta. Akalla oli säilössä monta lesitiinipurkkia, joihin on valkoiset kannet. Niissä siis voisi säilyttää edelleen jotain, vaikka varsinaista tietoa tarpeesta ei ollutkaan. Toinen kohde oli liiteristä löytynyt vanha naulakko, jonka Akka päätti maalata saunalle sopivaksi.


Purkeista tuli sitten tällaisia, vain teksti puuttuu ja tarkoitus. Mutta on ainakin olemassa tulevaa tarvetta varten.Naulakosta tuli sitten tällainen. Akka ei edes viitsinyt kitata vanhoja koloja umpeen, näkyypähän edes jostain, että vanha tavara tässä on kyseessä. Maali olisi saanut olla hieman tummempaa, mutta olkoon nyt sitten tosi vaalea. 


Ja kun kerran alettiin, niin sitten sitä jatkettiin. Huonekalujen pelastuspartio -operaation tuoli sai myös vaalean turkoosin maalin ylleen. Tuoli on aika kovia kokenut, mutta kyllä se vielä moneen juttuun kelpaa. Kyllä se ainakin maalattuna nyt paremmalta näyttää kuin ilman.


Vielä ei Akka jatkanut tämän pidemmälle projektia, mutta mielessä kyllä olisi vaikkapa keittiön tuolien maalaaminen valkoisesta vaalean turkooksiksi. Pöydän jalathan ovat jo suunnilleen tätä sävyä. Saas nyt nähdä, miten käy.

Talomyyntiuutisia: Kauppakirjat on tarkoitus tehdä ensi perjantaina, ja talon vapauttaminen uusille asukkaille tämän kuun lopussa. Akalla on siellä vielä ne matotkin kesken. Huh, tulee tässä varmaan vähän kiire!

6 kommenttia:

 1. Ihana vanha tuoli!
  Minulla työnalla neljä 50-luvun tuolia ruokapöydän ympärille...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli on kyllä kaunis, mutta todella hauras. Se on lyöty kasaan monen halkeaman jälkeen. Taisi yksi jaloista olla vielä naulaamaton. Mutta toki se saa eläkepäivänsä viettää arvonsa mukaisesti. =)

   50-luvun tuolit on pop!

   Poista
 2. Naulakosta ja tuolista tuli tosi kauniit!!!

  VastaaPoista
 3. Minäkin tuunailin lesitiiniraepurkkeja tässä taannoin. Heti kiinnostus heräsi että mitäs täällä onkaan niistä tehty? :D

  http://ellinkoti.blogspot.fi/2013/08/purkkei.html

  Ihana vanha talo teillä, haaveissa samanmoinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävin heti kurkkaamassa lisää ideoita purkeille.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.