sunnuntai 4. elokuuta 2013

Loimaan rompetorilta hankittua

Koivurinteen Akan blogissa on käyty jo yli 10 000 kertaa. Hienoa, silloin on mukava kirjoitellakin, kun tietää, että on siellä lukijoita, vaikka moni ei ole vielä liittynytkään vakkarilukijaksi.

Lauantaina oli rompepäivä Loimaalla. Taas tuli hankittua lisää omaisuutta Koivurinteelle. Avaimia ei tietenkään ole koskaan liikaa, varsinkin, jos ne ovat nättejä ja voivat vaikkapa sopia Koivurinteen oviin (eivät sopineet). Koristeeksikin ne käyvät.


Heräteostoksena tuli sitten hankittua vähän enemmänkin kihveleitä ja kahveleita. Jos kerran vitosella saa koko laatikon, eihän siitä tarjouksesta voi kieltäytyä, eihän? Juustohöylästä joutui kyllä pulittamaan vähän enemmän, mutta hyvä höylä se onkin (kokeiltu on).


Oikeastaan laukkujakaan ei pitänyt hankkia enempää, mutta kun tämä oli niin halpa, että oli ihan pakko ostaa. Kuntokin oli niin erinomainen, että voisi ottaa ihan oikeasti matkalaukkukäyttöön.


Jo ennen itse alueelle menoa sekä Ukko että Akka yhtaikaa huomasivat katumyyjällä hyvänkokoisen paljun. Siinähän se pitkään mietitty kylpyamme nyt oli! Juuri oikeanlainen! Myyjä vakuutti paljun olevan käyttökuntoisen ja vedenpitävän, joten kauppoja tehtiin saman tien. 40 €:n hinta saattoi olla myös vaikuttamassa asiaan. Heti, kun Ukko ja Akka tarttuivat paljun kahvoihin kuljetusta varten, kuului muutaman metrin päässä: "No, nyt se ehti mennä jo!"


Saattoi näyttää palju pieneltä, mutta kyllä sinne Akka mahtuu kylpemään ihan mukavasti. Veden kanssa ei ole vielä kokeiltu, mutta eiköhän sekin selvinne viikolla, kun on vieläkin lämmintä ja mukavaa keliä tiedossa.


Akalla alkaa kesäloman viimeinen viikko. Ukko jo menee töihin huomenna. Hyvä se on nyt mennäkin, kun on hyvin kuntoutettu ja vetreä ja potra ja kaikkea muutakin hyvää. Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin!

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.