keskiviikko 28. elokuuta 2013

Tuliaiskukkia

Viikonloppuna Ukko ja Akka ehtivät ajaa n. 1400 km, käydä kaksilla synttäreillä ja vielä nauttia kaikesta kesäisestä. Ukko kävi jopa meressä uimassa. Olisi Akkakin saattanut käydä, mutta eipä ollut uikkareita juuri silloin matkassa. Molemmat synttärit olivat erittäin kivat ja päivänsankarit loistivat kauneutta ja onnea. Eilen sitten Akkakin täytti vuosia, mutta se päivä menikin hyvin vaatimattomasti ja huomaamattomasti. Äidiltään Akka sai paljon kukkia, myös tämän punaisen kukkasen.


Äidiltä tuli myös pioni, joka päätyi toistaiseksi jo valmiiseen kukkapenkkiin. Saattaa olla, että keväällä siinä on ahdasta, mutta nyt ei vielä ainakaan Akka tee uutta. Myös aiemmin ostetut perennat Akka tuikkasi sinne sekaan.


Olisi taas Ukolla ruohonleikkuuta tiedossa, mutta kaikki aika menee muuttotouhussa nämä kuun viimeiset päivät.


Suuren kiven eteen takapihalle pääsi tuoksuvatukkaa kolme tainta. Sen pitäisi menestyä vähän karummassakkin maassa.


Pikkiriikkinen suviruusun taimi pääsi myös kiven juureen, mutta vähän pienemmän. Eipä sitä edes paljon tuosta kuvasta erota, mutta luultavasti se kasvaa ihan mukavasti jo ensi vuonna.


Vielä on syksyksi kukkasipulien, mansikoiden ja yrttien istutusta, mutta muuten alkaakin olla lähinnä sadonkorjuuta edessä.

4 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.