sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Välikamarissa vihertää jo

Joulun viimeiset päivät ovat käsillä. Huoenna on loppiainen ja viikon päästä viimeistään Paha-Nuutti vie viimeiset joulurippeet pois. Välikamarista lähtikin jo jouluinen tunnelma. Vain jouluruusut jäivät kukkimaan pöydälle. Kevät taitaa olla tulossa, sillä välikamari ainakin vihertää jo.


Kunhan keittiön hella on valmis, alkaa taas näiden kamarien viimeistely. Välikamari valmistuukin huoneista ensimmäisenä. 


Välikamariin tarvitaan tapettia vielä nurkkaan. Sitten onkin enää listojen laitto ja keittiön oven maalaus. Ei tämä remontti siis ihan toivotonta olekaan.


Pirttinenkin sai oman paikan ainakin toistaiseksi. Mihin se sitten lopulta päätyy, ei osaa vielä arvatakaan. Siihenkin on alkanut jo remontti.


Kamarit ovat todella hämäriä näin talviaikaan. Onhan niiden ikkunat metsään päin. Kyllä se valo vielä lisääntyy, kevättä kohden jo mennään kovaa vauhtia.

10 kommenttia:

 1. Hienosti sopii pirttinen sisätiloihinkin:) Ihan piti hieraista silmiä edellisessä postauksessa, mistä on kyse! Näyttää tuossa ulkokuvassa niin aidolta talolta;) Mukavaa alkanutta vuotta.

  VastaaPoista
 2. Hauska talokauppa-postaus!
  Ihania huonekaluja sinulla tuolla välikamarissa!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniin ja viihtyisän näköinen kamari! Tykkään erityisesti tuosta valaisimesta, puusohvasta sekä kaapista ja mökki sopii sinne myös mainiosti! :)

  VastaaPoista
 4. On teillä kodikasta.
  Remontit ne vaan jatkuu ja leviää, ja kun kierros on tehty alotetaan taas alusta:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin se tosiaan on, elämäntapa koko remontti. Ja ellei sitten remonttia ole, niin pistetään ainakin huonekalut uuteen järjestykseen. :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.