lauantai 11. tammikuuta 2014

Taas niin halvalla sai...

Kävivät sitten Ukko ja Akka ostoksilla. Ei kovin paljon rahaa mennyt, 21,30 € vain. Mutta kyllä silläkin taas ihan reilusti sai tavaraa ostettua. Tässä muutama näytille. Emalimuki, eipä kaivanne selitystä.


Ukon valitsema pöytäliina loikkivilla kauriilla.


Esiliina. Ne ovat vaan niin ihania.


Toinen esiliina, oikein ekstraruusuinen.


Nenäliinoja. On ihan eri pyyhkiä nenänsä pehmeään kankaaseen kuin paperiin. Ja kaiken lisäksi nämä ovat ekologisia. Näitä löytyy jo ennestään useita, mutta isomman nuhan tullessa näitä pitää olla varalla. Kuvasta jäi pois yksi valkoinen nenäliina.


Pussillinen matonkuteita. Voi, miten kauniista kankaista nämä ovat peräisin!


Lisäksi kauppakassissa oli pussillinen keijuja, kaksi hametta ja paita Akalle sekä kirja ja palanen nahkaa Ukolle. Tämä oli sellainen Ukon ja Akan "alennusmyyntireissu". Toki samalla reissulla hommattiin muutakin (näkyy hieman kuvissa taka-alalla), mutta niistä enemmän tarinaa löytyy pirttisen puolelta.

6 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä. Tuo pöytäliina on kaunis ja essut ja nenäliinat tosi nostalgisia.

  VastaaPoista
 2. Hienot löydöt ja halvalla:) nenäliinat on ihania,tuollasista isoista ruudullisista isäni ja vaarini solmivat aina heinäaikaan itselleen hatut ja isäni osasi tehdä lasten nenäliinasta taittelemalla pienen pupun, sellasilla sitä sillon leikittiin.
  Mukavia muistoja nousi mieleen noista siun ostoksista, kiitos:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! =) Mutta olisipa kiva osata taitella sellainen pupu...

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.