tiistai 18. kesäkuuta 2013

Välikamariin tapettia

Viikonloppu meni Akan veljen vaimon synttärijuhlissa ja mökillä. Siellä kun on sauna vielä keskeneräinen, niin kävivät Ukko ja Akka Akan vanhempien saunassa. Lauteet pitivät kummallista napsetta, ja Akka alkoi epäillä, että niissä on jotain vikaa. Ukko tuumasi vain, että kunhan natisevat. Akka epäili silti, sillä ennen lauteet olivat olleet aivan hiljaiset. No, kohtahan lauteet rösähtivät alas, ja Ukko ja Akka hädin tuskin ehtivät hypätä pois ennen suurta rojahdusta. Ei siinä sitten auttanut kuin tehdä vanhemmille uudet kiinnitykset lauteille. Sunnuntai menikin sitten siinä hommassa.

Eilen alkoi sitten välikamarin tapetointi. Tapetointipöytä on jo hieman natiseva ja vähän paikattukin, mutta kyllä sillä vielä tämän huoneen hoitelee.


Tapetti on sellaista kalsarikuvioitua harmaata tasaista mallia (Pihlgren ja Ritolan siemen), joka on helppo kohdistaa. Akka pelkää vaan, että se taittaa liikaa siniseen, mutta ehkä se johtuu loisteputken valosta. Pitäisi kai jossain vaiheessa kunnostaa tuo ovikin.


Parissa tunnissa ei ihan ihmeitä tehdä, mutta kyllähän Ukko ja Akka aika monta vuotaa sai seinälle. Saattaa jopa valmistua tämän huoneen tapetointi juhannukseksi. Listat ja sähkötyöt sitten ehtii tehdä aikanaan.


Sittenhän saa tämänkin huoneen kalustaa ja somistaa. Kalusteiksi tänne tulevat tuon sängyn lisäksi sivustavedettävä puusohva, pöytä ja tuolit sekä vihreä tupakaappi. Eipä tänne muuta sitten mahdukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.