keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Toukotyöt tehty!

Jippii, nyt ne on toukotyöt vihdoin tehtynä, molemmilla taloilla! Sen toisen talon saa aivan kohta laittaa myyntiin, kunhan viimeiset viimeistelyt ovat valmiina. Onhan se vähän hassua ajatella nyt jo lopullista muuttoa, kun kaikki on Koivurinteellä kesken. Tavarat joutuu laittamaan ullakolle lepakkojen iloksi.

Lepakoita siellä onkin, jos enää yhtään on kissan jäljiltä olemassa. Se kun on napsinut niitä sieltä yhden toisensa jälkeen. Onhan se kissallekin kiva saada oikein riiputettua lihaa. Lepakot olisivat kyllä ihan hyviä elävinäkin, koska ne syövät hyttysiä, mutta eihän se kissa sellaista ajattele.

Kasvihuone on edelleen viimeistelemättä, mutta ei se haittaa. Kunhan kasvit ovat suojassa.


Viimeisetkin kasvilavat saatiin käyttöön tänään, juuri ajoissa siis sai perunan maahan. Huomennahan se on Kustaan päivä, jolloin perunat pitäisi viimeistään saada peltoon. 


Lavoissa on etualan kahdessa laatikossa perunat, seuraavavissa sipulit ja salaatit ja perimmäisissä kurpitsoja. Kasvihuoneen viereisiin lavoihin tuli lantut, punajuuret ja porkkanat. Ja kasvihuoneen toiselle puolelle tulevat mansikat ainakin tänä vuonna. Ne ovatkin vielä siirtopurkeissaan odottamassa.


Akan perennapenkkikin tuli aivan täyteen. Täytyy varmaan ensi vuonna laajentaa sitä, ellei jo aiemmin.


Kun pihlajan kukinta laantui, yltyivät pihan syreenit sitäkin tuoksuvammiksi. Sisältä katsoen lähes joka ikkunan takana onkin syreeni. Ikkunat eivät siis ihan täysin olekaan metsään päin, eikä pipokaan kiristä, ainakaan näin lämpimällä. =)


Akan "Omat olot" ovat myös täydessä kukassa. Eipä paljon arvaisi piilopaikaksi (joka siis on vasta suunnitteilla), kun täältä etupihan puolelta katselee. Tämä pensas on kyllä todella ihana Akan mielestä. Ukon tuunaama autokin on päässyt kuvaan. Näyttää sopivan ihan hienosti väreiltään miljööseen.


Täältä se Akka sitten kurkistelee piilostaan myöhemmin kesällä.


Nyt alkaa näyttää siltä, että saattaisi alkaa vaikkapa satamaan. Sataisi vaan, vaikka kaiket yöt, kunhan päivisin olisi lämmin ja pouta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.