tiistai 7. toukokuuta 2013

Koivurinteelle sopiva auto

Viikonloppuna Ukko ja Akka kävivät Lahdessa katselemassa autoja ja vierailemassa Akan kummitädillä. Koivurinteelle pitäisi saada kunnon auto tietenkin, mutta mikä se voisi olla? Tässä muutamia Akan kuvaamia vaihtoehtoja.


Tämä vaatisi kyllä kartanon ja oman autonkuljettajan, joten ei tästä tule Koivurinteen autoa. Sitä paitsi pihalle ei mahtuisi mitään muuta kuin auto.


Kaunis, mutta ehkä vähän kallis. Ja on tämäkin kyllä vähän liian iso.Ehkä tämäkin on kuitenkin vähän liian öky.


Tämä kävisi Akan autoksi todella hyvin. Toisaalta niin usein sataa, joten voisi olla märkää kyytiä.


Tavaratilaa on ihan reilusti, mutta onhan se vähän pieni. Mahtuisi kyllä pieniinkin koloihin, eihän se vie tilaa parkkipaikastakaan kuin neljänneksen.


No niin, nyt päästiin asiaan. Tämä on yksi suosikeista. Morris Minor kaikessa kauneudessaan. Tällainen kaunotar oli Akan lapsuudenkodin metsässä ja Akka kävi siellä leikkimässä. Tällaisen Akka ottaisi ihan heti, jos rikastuisi ja lakkaisi köyhtymästä.


Tämä oli liian iso, mutta hieno.


Volvo tietysti olisi yksi hyvä vaihtoehto, mutta ei tämä nyt ihan parhaasta päästä ole, turhan isokin ehkä.


Tämä Volvo olisi muotoilultaan sulavampi.Tässähän on taas yksi hieno vaihtoehto, koko on sopiva, muotoilukin kohdallaan.


Mosse on mosse, eikä siihen ole mitään sanomista. Harmi vaan, että oli väärää mallia. Olisi pitänyt olla "piikkinokkamosse" eli 400. Tämä oli liian uusi.Tämä oli Ukon suosikki. Pösö on nyt listan kärkipäässä. 203-malli on sulavalinjainen, vähän kuin kissa, joka makaa jalat siististi allaan selkä kauniilla kaarella. 

Tällä hetkellä kolmen parhaan joukossa ovat siis:
Peugeot 203
Morris Minor
Moskvitsh 400

Saa nähdä, millainen auto tulevaisuudessa Koivurinteen pihaa koristaa.

1 kommentti:

  1. Akan isä vielä tarkensi, että hänellä oli Morris Oxford, eikä Minor. Oxford onkin oikea hienostoauto nahkapenkkeineen. Ja kertoipa Akan isä, että hänellä on ollut juuri tuollainen Peugeot 203. Ilmankos se oli niin hienon näköinen!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.