lauantai 2. helmikuuta 2013

Muuttokuorma

Ukko ja Akka saivat viestin, että saattaisi olla vuokralainen tiedossa siihen toiseen taloon. Siitä tämä touhu sitten lähti. Siellähän ovat paikat aivan rempallaan, eikä kukaan ole siivonnut kolmeen kuukauteen. Jos sinne pitäisi saada tilaa vuokralaiselle, pitäisi sieltä alkaa kuskata tavaraa ihan urakalla. Tänään tuotiin sitten ensimmäinen kuorma. Aika paljon peräkärryyn mahtui tavaraa, vaikka se on melko pieni kärry.
 
Akka otti verhotkin, sillä Ukko oli saanut aamulla määräyksen Akan ollessa tenttiä valvomassa hakea kaupasta kaksi kappaletta c-tankoja. No, kun kalusteet olivat paikoillaan ja Akka otti verhot esiin, selvisikin, että Ukko oli ottanut kyllä ihan oikean näköisiä tankoja, mutta sellaisia, jotka tulevat kaksi päällekkäin. Ja koska väri oli valkoinen, ei Akka kelpuuttanut niitä. Ja sitä paitsi Ukko oli ostanut vain yhden pakkauksen. No, ehtiihän sitä verhot laittaa myöhemminkin. Siellä ne odottavat Ikean sinisessä kassissa ensi viikkoon.
 
 
 
Radiokin tuotiin jo. Akka sai tämän muutama vuosi sitten isältään. Ainoa vika tässä on pienet viilunpuutteet. Äänihän on tosi komea.
 
 
Ja kapsäkitkin pääsivät jo pinoon odottamaan lopullista sijoituspaikkaansa. Vielä olisi muutama huonekalu tulossa tähän huoneeseen.
 
 
Huomenna tulevat ensimmäiset vieraat taloon. On se kiva, että on edes yksi huone laitettu parempaan kuntoon. Mutta nyt pitää Akan lähetä katsomaan, ettei kakku pala uunissa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.