keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Silmät liikkuvat jo

Tänään Vihtorin voinnissa on tapahtunut käänne. Se alkoi jo aamulla, kun pikkukissa kömpi Akan päälle sänkyyn. Akka kurkisti, miltä kissa näyttää. Silmät liikkuivat. Ja se oli hyvä merkki. Vihtorilla on tapana seurailla tilanteita hauskasti katselemalla vuoroin vasemmalle ja taas oikealle. Nyt siis oli Vihtorilla jotain kiinnostusta elämään.

Ruoka ei vielä maistu, joten Akka ruuttailee pullosta ravintoliuosta ihan väkisin. Nieleminen näyttää niin vaikealta, että tulehdus on varmaan kurkussa. Kun ruoka alkaa maistua, voi sanoa, että tauti on voitettu. Mutta Vihtori on jo aivan toinen kissa kuin eilen. Ympäristö kiinnostaa jo kovasti, vaikka olo on vähän hutera.


Akka tilasi Ukolta kauppareissulta kermaa, lohta, kissanmaitoa, jäätelöä ja vehnänorasta. Ellei näillä kissa voimistu, niin millä sitten? Ja jos Vihtorille ei jäätelö kelpaa, niin Ukon ja Akan pitää uhrautua ja syödä se. Mitäpä sitä ei pienen kissansa eteen tekisi?

12 kommenttia:

 1. Ihana kuulla että Vihtori on parempi, nuo korvien kiehkurat on sitten hurmaavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä todella helpottavaa huomata, että kissa alkaakin toipua ihan silmissä. On se kyllä sellainen karvakorva. =)

   Poista
 2. Sydän syrjällään minäkin olen näitä uutisia lueskellut ja ajatellut parannusajatuksia Vihtorille. Hienoa että nyt voidaan jo paremmin. Eikös sitä sanota että kissalla on yhdeksän henkee, vielä on kahdeksan onneksi jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toipuminen näyttää olevan nopeaa ja ruokakin on jo maistunut. =) Onneksi on vielä henkiä jäljellä!

   Poista
 3. voi kun se nyt selviäisi! Minulta on yksi kissa kuollut kissaruttoon kauan sitten (-70 luvulla) ja se oli kyllä karmea kohtalo pikku kisulille. Olen seuraillut tätä sinun erittäin hauskasti kirjoitettua blogiasi mielenkiinnolla, kun itsekin ostin tammikuun lopussa vanhan hirsitorpan.... pitäisi alkaa siitä enemmän kirjoittamaankin, kahden kissani kanssa kun täällä asustelen :) Hyvää jatkoa Vihtorille, sinulle ja blogeillesi -olen myös nukkisharrastaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Alexandra! Sinulla on ihana profiilikuva! Ilmeisesti sitten ei ollut kissarutto, kun alkaa jo toipumaan. Eläinlääkärikin soitti vielä tänään ja kyseli Vihtorin vointia. Oli kyllä hienoa kertoa, että kissa on toipumassa. =)

   Poista
 4. Silmissä on jo melkosien terhakka ilme, eiköhän kisu tuosta toivu, sinnikäs on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, koko tämän päivän ajan Vihtori on osoittanut valtaisan nopeaa parantumista, vaikka vielä toipilas onkin. Kyllä se todellakin on toipumassa. =)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä! Vihtori on jo lähes entisellään. =)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.