tiistai 24. maaliskuuta 2015

Kierros keittiössä

Tervetuloa katsomaan, mitä kuuluu Koivurinteen keittiöön! Paljon on taas tapahtunut, vaikka se ei niinkään näy. Ovipaneelit ovat paikoillaan, mutta ne ovat vielä maalaamatta. Ukko ja Akka miettivät yhä edelleen, mitä värejä tuohon nyt sitten käyttäisi. Harmaata ja harmaata toki, mutta sävyt ovat vielä hakusessa.


Seuraavalla seinällä näkyykin paljon, erityisesti tavaraa. Vielä puuttuu kaikennäköistä, mutta kyllä tästä jo hahmottaa tulevan keittiön. Tiskipöydän toinen ovi puuttuu vielä ja sen oikealle puolelle tuleva leivinlauta. Vasemmalla olevan alakaapin ovet ovat maalaamatta. Ikkunat ovat vielä maalaamatta. Kattolistat puuttuvat. Tiskikaapissa ovat jo ritilät ja viereisessä kaapissakin hyllyt. Pesukoneen eteen saattaa tulla pieni verho. Mutta varmaan huomasit, että lattia on jo maalattu. Ja manilevyt eli Enso-levyt saapuivat juuri postista.


Kolmannella seinällä ovat yläkaapit jo paikoillaan. Vasemman puolen kaapin runko on Ukon tekemä, mutta ovi on pienennetty vanhasta ovesta. Saattaisi olla yhtenäisemmän näköistä, jos laittaisi jonkin valkoisen levyn kaappien alle vasemmalle liesituulettimen viereen. Sähköhellan alla on jo valua osittain valmiina, mutta yksi kerros vielä on tulossa, jotta valu on tasassa lattialankkujen kanssa. Valun tekemistä hankaloittaa hellan jo paikoillaanolo, jota ei ilman sähkömiestä voi muuttaa, eikä tässä vaiheessa enää kannatakaan. Putki on vielä piilottamatta, mutta kattolaatat ovat kaikki jo takaisin paikoillaan. Alakaappi on välikamarissa odottamassa lattian kuivumista.


Uunin edustalla on jo pelti. Toinenkin pelti on olemassa tuohon sähköhellan alle, mutta sen kanttaukset olivat väärin tehdyt, joten se lähtee pajalle takaisin. Hella maalataan varmaan tässä lähiaikoina. Myös nuo palovillat lähtevät pois tuosta taustalta. Vetolaatikot uudistuvat kokonaan. Ukko on jo tehnyt rungon, mutta laatikot ovat vielä vaiheessa.


Lattian kuivumisen ajan myös keittiön pöytä oli odottamassa uunin päällä. Kaikennäköistä hurjaa touhua täällä Koivurinteellä on jo totuttu näkemäänkin.


Kunhan keittiö on viimeistelty, siirtyvät Ukko ja Akka eteisen puolelle. Pitäisi toki se sähkömieskin kutsua paikalle tekemään keittiön sähköt jossain vaiheessa.

14 kommenttia:

 1. Kyllä varmaan nautit, kun ensikerran astut ihan valmiiseen keittiöösi. Mutta nyt jo pian on valmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on jokainen kippo ja kuppo paikallaan, listat kaikkialla ja huonekalut kohdillaan, niin kyllä se sitten on ihanaa. Siten istun vaan keittiön pöydän ääressä ja ihailen. =)

   Poista
 2. Hyvältä jo näyttää, nuo ovista tehdyt panelit ovat aivan huiput, ja lattia kiiltää upeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan pikkuhiljaa alkaa muotoutumaan keittiön näköiseksi. =)

   Poista
 3. Kaunis keittiöstä tuleekin...ihana tuo vanha liesi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kerrassaan valmistuu. Minäkin niin tykkään tuosta liedestä. Oli se vaan hyvä, että se osoittautui kauneutensa lisäksi myös käyttökelpoiseksi.

   Poista
 4. Hyvin etenee! Minäkin tykkään tuosta liedestä.

  VastaaPoista
 5. Oijoi miten hyvältä näyttää! Tuo lattia on superhieno ja kiiltävä! Ei kyllä malta odottaa jatkokuvia.. Minulla on haaste sinulle blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä jatkokuviakin tulee tässä joku päivä. Huomasin haasteen, kyllä siihen vielä reagoin. =)

   Poista
 6. Ihana liesi, ja maalatussa lautalattiassa on vain sitä jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä puulattia on kyllä aivan ehdoton. Noihin lankkuihin ihastuin ihan ensimmäisessä näytössä jo.

   Poista
 7. Näyttääpä hyvältä. Tuo hella on aivan ihana ja varmasti parempi kuin nämä uutuudet.Uusia kuvia odotellen:D t. elina

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.