maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kevään merkkejäVarma kevään merkki on se, että katto tuli valmiiksi. Niin, ihan kokonaan valmiiksi, ihan viimeistä putkea myöten. Katon valmistuminen tarkoitti myös sitä, että siitä tuli lasku. Lasku oli pari tonnia arviota suurempi. Koko hinta oli kymppitonnin loppujen lopuksi. Kyllä ovat Ukko ja Akka säästäneet koko talven, että saisivat rahaa kattoa varten. Valmistumisen viivästyminen ei siksi niin pahalta tuntunutkaan.


Mökiltäkin piti myydä puut, mutta jäi sinne muutama kukka sentään.


Tänään oli mukavan lämmintä, eikä ollut tuulista, joten kanat uskalsivat tulla ulkoilemaan. Akalla jäi tarhan ovi raolleen, ja Ansa vikkelänä likkana livahti pihalle. Siellä se viipotti kovaa kyytiä Akka perässä. Sai Akka sen onneksi kiinni ja palautti takaisin tarhaan. Ei saa kanoja päästää pihalle ennen kesäkuuta, sanoo laki. Ansa ja Akka ovat nyt rikollisia sitten.


Varma kevään merkki on myös Ukon syntymäpäivä. Kakku on ihan pakko leipoa Ukolle. 


4 kommenttia:

 1. Ai ai kun oisin päässyt näkemään siun ja Ansan peräkkäin juoksun:)) kanat on sukkelia karkaamaan.
  Onnea katosta ja onnea ukolle, komia on kakku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se varmaan huvittavan näköistä peräkanaa juoksua. =)

   Poista
 2. Yritettiin kovasti vilkuilla torstaina sinne teille kun tampesteriin ajettiin...mut ei sitte taittu oikeeta taloa nähdä. Näkyykös se siihen isolletielle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä näy tielle. Kukaan ei tiedä tällaisesta talosta ollenkaan, kun on ihan piilossa metsän keskellä. Naapurin talot kyllä näkyvät, tiilitalo ja punainen mökki.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.