lauantai 12. tammikuuta 2013

Löhvistelylauantai

Akka sai perjantaina niin kauniita ruusuja töissä yhdeltä tyytyväiseltä asiakkaalta, että pakkohan sillä oli vähän kehua retostella ja laittaa kuva ihan näkyviin. On se hienoa, että saa näin konkreettista palautetta työstään.
 
Perjantaina Ukko ja Akka puhelivat, että lauantaina sitten pistetään hösseliksi heti aamusta. Ukko uhosi heräävänsä kahdeksalta ja aloittavansa seinien paperoinnin. Niin siinä sitten kävi, että Akka heräsi kymmeneltä lauantaina ja Ukko kuorsasi tyytyväisenä vieressä. Aamu siis aloitettiin vähän sovittua myöhemmin. Ukko ja Akka ovat kovia löhvistelemään, kun vaan sopiva hetki siihen on. Aamupalan jälkeen surffailtiin netissä ja ruuan jälkeen uudelleen. Kohta Akka jo huomasi, että töihin tässä pitää ruveta valmistautumaan ja silloin Ukkokin taas innostui.
 
Välikamarin seinät olivat vinolaudoituksella, joten ensimmäinen työ oli paperoida seinät.
 
Paperoitujen seinien jälkeen oli taas huokolevyjen vuoro. Välikamarin ikkunat ovat eri paria keskenään ja takaseinän ikkuna on syvemmällä kuin päätyseinän ikkuna. Tämän vuoksi oli laitettava ikkunan ympärille listat, että huokolevyn sai siististi sitä vasten. Myös tuleva listoitus helpottuu tällä.
 
Kun Akka palasi töistä, oli melkein koko huone jo paperoitu ja levytetty. Olipa Ukko ollut ahkera! Vielä olisi sitten tasoitetapetin laitto ennen varsinaista tapetointia. Mutta se on sitten jo jonkin muun päivän tarina. Pitäähän välillä löhvistelläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.