torstai 21. toukokuuta 2015

Juhannukseksi kotiin

Akka teki uuden aluevaltauksen. Tässä on sellainen päivän asu-kuva. Voit ihailla vyötäröllä olevien housujen kaunista ja rentoa istuvuutta. Ne oikein korostavat tulehtuneen polven kauniita pahkuraisia muotoja.


Akan vaatevarasto koostuu nyt kauniista ja rennoista tekstiileistä. Sisäkenkinä ovat oranssit säätösandaalit. Kaikki on mukavan pehmeää ja rentoa ja roikkuvaa. Hienoa huomata, että noin hyvin Akkakin mahtuu kokoon M.

Akka siis muutti tänään Jyväskylästä Keuruulle. Asunto on aika moderni ja sähköistetty. Jopa sängyn asentoakin voi säädellä napista painamalla. Nykyään Akalla on televisiokin ja sitä voi katsella vuoteessa kellien. Huoneessa on myös nojatuoli (joka haisee vähän pissalta) ja pieni siro pöytä. Asunnossa on valtavan hyvä palvelu. Akka voi painaa napista, jolloin henkilökunta sapuu kysymään, mitä saisi olla. Ja toki saisi olla kaikenlaista. Tässä yhteydessä on myös mainittava, että Akka käyttää nykyään suonensisäisiä. Määrä on noussut hieman viime aikoina, mutta käyttö on yhä hallinnassa. Vaarana kyllä on, että annos nousee kuuteen kertaan vuorokaudessa, kun tällä hetkellä määrä on vain neljä.

Tässä asunnossa Akka asuu juhannusviikolle saakka. Sitten hän vaihtaa vanhempaan asuntoon jossain lähiseudulla ja myös kauempana.

Terveisiä siis vuodeosastolta Akalta, joka tekee kaikkensa löytääkseen tästä neljästä viikosta jotain hyvää ja kaunista. Miltähän Koivurinne näyttää näin kauniina kevätiltana?

20 kommenttia:

 1. Kirjoitat niin hauskasti sairaalassa olostasi, että pyrskähdin välillä väkisinkin ääneen nauramaan. Tuollaisella huumorilla varustettuna ei ole pelkoa, ettetkö selviä hengissä neljästä sairaalaviikosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä välillä itkenkin elämän kurjuutta ja epäoikeudenmukaisuutta, mutta sitten palautan mieleeni Jyväskylässä olleen naisen, joka oli viettänyt viimeiset viisi KUUKAUTTA sairaalassa. Tulee sitten paremmin mittasuhteet kohdilleen. =)

   Poista
 2. Tsemppiä! Toivottavasti polvi paranee pian ja hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja! Luulisi näillä antibioottimäärillä äkkiä paranevan. =)

   Poista
 3. No, näyttää samalta kuin viime vuonnakin ;D. Pyydäppäs sitä ukkoasi tuomaan mahdollinen keskeneräinen käsityö tai ostata kaupasta lempitarvikkeet. Uudet pitää olla kun olet varmaan jo pakkaillut tavaroita muuttoa varten eikä niitä löydä ilman tarkkoja koordinaatteja Erkkikään, näpräämällä aikaa kuluu nopeammin.
  Polvelle paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitavat nämä olla monille tuttuja muotiluomuksia. No, kun se Ukko on siellä Eurassa jo, ei voi pyytää tuomaan mitään. Ukon synttäreitä vietetään huomenna siellä molempien sukujen voimin. Joten nyt on hetki pärjättävä sillä, mitä on. Mutta saatan jo pian päästä antibioottien välissä käymään kotonakin.

   Poista
 4. Toivon sinulle paranemista polvesi kanssa. Oletkin naapurikaupungin lasaretissa.

  VastaaPoista
 5. Luulin,etta "juhannukseksi kotiin" fb:ssa oli vitsi,mutta nyt ymmarran,etta todella joudut olla siella niinkin pitkaan.
  Toivottavasti paaset pienille lomasille valilla...Mika tietaa vaikka sitten paasisitkin aikaisemmin kotiin!Hope so!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se antibioottihoito suoneen estää kokonaan kotiinpääsyn. Mutta kuulin jo lääkäriltä, että pääsen huomenna Ukon synttäreille, jos Minna laittaa mulle antibiootin tippumaan siellä. Ja muutenkin saan niiden tiputusten välillä lähteä hetkeksi pois. Yöt on nukuttava täällä,

   Poista
 6. Mieheni vietti juuri viikon täysihoidossa. Oli sanonut lääkärille, joka hänet kotiutti, että yhtä asiaa hän kyllä tässä kotiutumisessa pelkää, no lääkäri huolestui, että mitähän potilas pelkää, johon mies sanoi, että hän pahoin pelkää, että palvelun taso laskee ..:D
  Onneksi hänellä viellä huumori pelaa rankasta ajasta huolimatta!
  Ota nyt vaan levon kannalta tämä sairaalareissusi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin. kotona ei ole sellaista nappia, onpa harmi. =) Pitää ottaa tästä nyt kaikki irti. Tänään sainkin jo sopivammat vaatteetkin. Ja tsemppiä miehellekin.

   Poista
 7. Voimia vaan sinne hotelliin! Kyllä noissa kuteissa paranee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Helppoahan se loppujen lopuksi on olla täysihoidossa, kun vaatteetkin saa talon puolesta. =)

   Poista
 8. Oikein oikein iso hali ja jaksamisia, ja toipumista.

  VastaaPoista
 9. Eikä, neljä viikkoa! No onneksi kuitenkin pääset päivisin välillä muualle. Ja toivottavasti synttärisankarikin oli tyytyväinen Akan vierailusta, ja Akka mielissään läheistensä näkemisistä. Eli Kaikkea Hyvää :)
  T. Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Taina, neljä viikkoa! Oli aivan mahtavat juhlat, kun molempien suvut (perheet) olivat kaikki paikalla. Ja Ukkoakin on ainakin hetken nähty. Kutuilla oli kauheasti asiaa, kanat kertoivat kuulumisia, ja kissat valittivat ikäväänsä. =)

   Poista
 10. Voi harmi. Sairaalabakteeriko? Yksi tuttu sai sellaisen Jyväskylässä nilkkaleikkauksen yhteydessä ja on kyllä hankala juttu. Toivottavasti palaudut kaiken jälkeen hyvään kuntoon nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tavallinen iholla viihtyvä Stafylococcus aureus pääsi livahtamaan vuotavan tähystysreiän kautta polven sisäpuolelle. Kyllä joka päivä tapahtuu toipumista. Tänään kuume oli jo ihan selkeästi laskenut, oli vain tasan 37.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.