perjantai 24. lokakuuta 2014

Murokupin väristä maalia

Pitkällisen pohdinnan jälkeen Ukko ja Akka olivat päätyneet vihdoin oikeaan keittiönkaappien oven sävyyn. Sen pitäisi olla murokupin värinen. Niinpä Ukko lähti maalikauppaan murokupin kanssa ja pyysi murokupin väristä maalia.


Ja kotiin Ukko tuli murokupin värisen maalin kanssa. Kyllä oli kätevää! Nyt vaan jonkun pitäisi maalata kaappien rungot valkoisiksi ja ovet murokupin värisiksi. Maalin piti tietysti olla sellaista, jota ennenkin on käytetty eli kiiltävä Miranol.


15 kommenttia:

 1. Ihana sävy, sopii varmasti keittiön kaappeihin hienosti :)

  VastaaPoista
 2. Tästäpä tulee mieleen nainen, joka meni ostamaan sohvaansa sointuvia verhoja. Kun hammasharja sattui olemaan tismalleen sohvan värinen, hän otti sen malliksi mukaan kangaskauppaan. Avautti siellä kaupallisen kangaspakkoja, vaan ei löytänyt mätsäävää väriä. Lopulta myyjä tuskastuneena kysyi, eikö rouva mitenkään voisi harkita hammasharjan vaihtoa.

  Tämä on jostain kirjasta, jonka olen lukenut lapsena, mutta kuinka ollakaan en muista mistä. Kuulostaa Trappin perheeltä.

  Hauskaa maalailua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kumma, jos ei löydy hammasharjan väristä kangasta. ;)
   Pitääpä lukea tuo kirja, on jäänyt aikoinaan lukematta.

   Poista
 3. Ihan pirteä väri tulee kaappeihin!

  VastaaPoista
 4. kaunis väri,tuo murokupin väri :)

  VastaaPoista
 5. Oih! Ihana väri. Meillä olis kans maalaus edessä.. Hirveellä kiireellä maalattiin jollain remontti-ässällä joskus ennen varsinaisia remontteja. Ja sepä tunnetusti onkin oikein hyvä kalustemaali. Noot! Onnea maalauksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta saitte ainakin maalattua, ainahan noita joutuu sitten myöhemmin korjailemaan. =)

   Poista
 6. Aiwan ihana väri!! Voi että, pitää yrittää muistaa tulla katsomaan sit kun joskus on maalattuna. Tai tietty jos viitit tulla huikkaan kommenttina sit ku valmista ;)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai innosta puhkuen esittelen valmiit kaapit. Mutta siihen nyt menee vielä hetki. =)

   Poista
 7. Meillä oli keittiön kaappien maalaus kun olin pieni, äiti tahtoi omenanväriset ovet. Lopputulos oli synkeä tumma myrkynvihreä - mallilappu kun oli heleämpi ja sekoittaessa ei oltu huomioitu sitä että suurella pinnalla tarvitsee vaaleamman maalin :D Niitä sitten katseltiin... kauan.... Ihana sininen tuo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin epäilen, että kuivuttuaan tuo maali on hivenen tummempi kuin oli tarkoitus, mutta kun sitä on vain ovissa, niin ei haittaa. Ja tummempanakin menee vielä, kun on ihan kirkas väri. Vai tumman myrkynvihreät, huh!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.