lauantai 15. joulukuuta 2012

Tapettien valintaa

Akka parka sairasti flunssassa sängyn pohjalla. Kissoista toinen päivysti jatkuvasti jalkopäässä. Ukko tuli makoilemaan ihan seuran vuoksi. Niin se flunssa sitten pikkuhiljaa voitettiin. Olikin aika jatkaa projektia ja valita kamareihin tapetit. Vasta peräkamarissa oli kuitulevyt seinissä, mutta kohtahan olisivat molemmat kamarit valmiina tapetoitavaksi.


Akka tilasi netin kautta muutaman näytteen ja Ukko raahasi monta tapettikirjaa katsottavaksi. Tapettikirjat saivat palata takaisin, mutta näytteissä oli ihan varteenotettavia vaihtoehtoja. Kun Ukko palautti tapettikirjat, hän sai mukaansa kassillisen pienempiä näytekirjoja, samoja, joita Akka oli jo katsellut netistä.



Ukko on romantikko, joten hänen valintansa oli selvä. Kukkakuviota ja kiehkuraa sen on oltava. Tottahan Ukko saa kukkakiehkuransa.





Akka taas tykkäsi enemmän pelkistetystä mallista, eikä Ukkokaan sitten pistänyt vastaan, joten aika hyvin päästiin konsensukseen ja saatiin hyvässä sovussa tapetit valittua.







Tapetit sopivat hienosti yhteen myös lattiamaalin kanssa (alarivi, toinen oikealta).





Keittiö jäi vielä mietintään, mutta sillähän ei niin kovaa kiirettä ollutkaan. Jossain vaiheessa pitäisi löytää myös listat. Juuri sitä oikeaa kolmijakoista listaa näytti olevan vain yhdessä höyläämössä
 Etelä-Suomessa.

Pikkuhiljaa alkoi joulun läheneminenkin näkyä talossa. Räystäiden jääpuikot kasvoivat pituutta (lämpovuoto on suuri), lunta oli pihalla ihan riittämiin ja sisällä pienet hyasintin nuppuset yrittivät kasvaa valmiiksi joulua varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.