maanantai 5. marraskuuta 2012

Kuistilta vintille

Kamarikuvia onkin jo ollut näytillä, niin Akka päätti näyttää sitten enemmän tätä työmaata. Kuistilla on jo odottamassa tarviketta remonttia varten. Kuisti on ihanan iso, mutta kyllä sinne varmaan tavaraa tulee olemaankin, kun itse eteistila on niin pieni.
 
 
Kuistilta tullaan eteiseen, joka on hyvin sokkeloinen ja moniulotteinen. Kuistin ovesta tullessa vasemmalla on keittiön ovi, edessä vessa ja oikealla peräkamarin ovi, ikkuna ja portaat vintille. Portaiden alla on pieni komero, josta hohkaa kylmää ihan urakalla. Eteisessä on myös valtavan hieno kokoelma erilaisia seinäpaneeleja.
 
Ensimmäinen kuva on kuistin ovelta ja toinen ovi on ikkunan luota kuistin ovelle päin.

 
 
Sitten mennäänkin vintille. Portaiden yläpää näyttää alhaalta katsottuna tältä:
Ikkunaseinältä on jo otettu yksi lastulevy pois, jotta näkyisi eristeiden kunto. Oikealla on ovi vinttikamariin. Kattona on muun muassa styroksilevyjä.
 
Ylhäältä alas näyttää tältä:
Työtä siis riittää. Kissat tykkäävät kovasti tuosta hyllystä, jolla voi köllöttää ja päivystää. Siinä on myös lämmin, kun eteisen patterin lämpö nousee sinne.
 
 
Yläikkuna on kyllä aika söpö ja siitä näkee järvelle ja ilta-aurinkoon.
 
Vinttikamari menee myös purkuun, vaikka olisihan se ihan kesähuoneeksi sopiva. Siitä on kuitenkin tarkoitus tehdä Ukon ja Akan makuuhuone. Seinät ja katto ovat erilaisia materiaaleja, lattia on kovalevyä tai ohutta vaneria. Matot löytyivät vintistä purujen joukosta. Akka oli tästä aivan onnessaan.
 
Vinttikamarista pääsee sitten vinttiin, jossa on myös tilaa yhdelle huoneelle.
 
Lattiana on vaikka mitä, päällimäisenä muovimattoa. Alle ei kukaan ole uskaltanut vielä kurkistaakaan. Matalat osat ovat vain purulattioilla. Mutta mitä kaikkea siellä purun joukossa piileekään? Kylläpä Akalla taas sormia syyhyttää...
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.