perjantai 25. toukokuuta 2018

Punainen tupa ja perunamaa

Vaikka maalaus ei vielä täysin tullutkaan valmiiksi, on ihan mukava katsella taas Koivurinnettä. Pääty on vielä maalaamatta talosta. Päädyssä on vielä tuo vanha kasa, joka saa nyt viikonloppuna lähtöpassit, kun Ukko menee laittamaan pihaa vielä parempaan kuntoon.


Maalaus antoi hyvän siistimmän ilmeen talolle. Myös uudelleen maalatut ikkunanpuitteet ja vuorilaudat raikastivat ilmettä.


Akka maalasi ennen ruskean puutarhapöydän valkoiseksi, jotta se sopii terassille kahvipöydäksi. Vanhalla terassilla ei ollut tilaa mihinkään olemiseen, mutta tämä uusi on ihan hyvän kokoinen.


Akka kylvi jo perunat, nauriit, herneet ja muut kylvöt laatikoihin. Näihin oli ehtinyt kasvaa vadelmaa, mutta ne sai onneksi hyvin poistetua. Nyt perunamaa kasvaa ihan perunaa ja muuta toivottua.


Kasvihuoneeseen ei Akka sentään laittanut mitään kasvamaan, sillä kastelujärjestelmää ei ole, eikä ihan joka päivä ehdi Ukko eikä Akka seuraamaan kasvuston kastelun tarvetta.


Ulkorakennus muuttui todella paljon edukseen. Ukko aikoo laittaa vielä toiseen oveen vuorilaudat sekä myös tuohon toiseen nurkkaan, jossa niitä ei ole. 


Akka maalasi vanhan saunanpenkin myös valkoiseksi, jotta se sopii paremmin maisemaan. Nyt voi saunan jälkeen istahtaa hengähtämään ja katselemaan kaunista Koivurinnettä.

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.