keskiviikko 12. elokuuta 2015

Villiä ja vapaata

Akka on asunut jo toista viikkoa Koivurinteellä tällä erää. Jotenkin hänellä aika on mennyt kuin siivillä. Onhan töissäkäyminen pitkästä aikaa aikamoinen juttu. Ihan nautittavaa siis. 

Ulkorakennuksen taakse on tullut valtaisa viidakko. Siellä kasvaa nykyään useita japanintatarin taimia, jotka ojentautuvat jo kohti korkeuksia.


Ruttojuuren lehdet ovat melkein Akan pään korkeudella. Joku jo voisi tokaista, että eivät ne sitten kovin korkeita ole. Akka muuten oli ennen lyhyt kurssisihteeri (lyhytkurssisihteeri), mutta nyt hän on lyhentynyt YC-vastaavaksi.


Kanatarha on nykyään niin autiona, kun kanat asuvat siellä Kivimäessä. Kaura kasvaa kuitenkin villinä tarhan sisällä.


Kaura on noussut myös ulkorakennuksen etupuolelle. Pian pääsee Akka elonkorjuuhommiin, kunhan jyvät tuosta vielä kellastuvat. Ei taida sentään ihan puuroannosta tuosta tulla.


Niittyhumala on täydessä kukoistuksessaan pihalla. Ja sitä onkin aika paljon leveinä mättäinä. Johtuisikohan siitä, ettei Akka ole vielä ajanut nurmikkoa?


Torstaina Akka pakkaa taas laukkunsa ja lähtee viikonlopuksi Kivimäkeen, sillä siellä on tapahtunut iloinen perhetapahtuma. 


4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla täältäkin kuulumisia. Muista ajaa nurmikko ja ns. helliä sitäkin puutarhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hirveää laiminlyöntiä tällainen tauko. Ja kyllähän tuo nurmikkokin tuosta lähtee. =)

   Poista
 2. Iiikk...ihana tipu! Onnea perhetapahtuman johdosta♥

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.