keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Se on loppu ny!

Jaa, mikä on loppu? No, Akan työt on nyt tehty tällä erää. Olisi ollut vielä torstaina töitä, mutta polvi sanoi, että se on loppu ny, ni se oli loppu sitten. Mutta ei Akka niin helpolla päässyt. Hakivat mokomat ihan autolla takaisin työpaikalle, kakuttivat, kukittivat ja lahjoivat. Ja Akka sai vielä kyydin kotiinkin.


Vaunussa nukkuminen on ny loppu! Patjoihin tuli niin paljon kondenssiveden aiheuttamaa hometta, että oli aika muuttaa sisälle. Ajatuksena oli, että huonetta olisi vielä käytetty keittiöremontin ajan varastona, mutta ei niillä homeisilla patjoilla kyllä kukaan nuku. Ja olisi se keppien kanssa ollut hankalaa sinne könytäkin.


Mutta keksipä joku kiva tuunaus noihin Akan ikiomiin vintage-keppeihin. Akka muistaa, että ainakin Koso-tätillä on jotain kivoja juttuja, mutta mitä näihin keksisi, vai jättäisikö silleen?


Mutta mikäs tässä on ollessa, ensin sairaslomalla, sitten vuosilomalla ja sittenhän alkaakin jo uusi vuosi. Työsopimus oli voimassa sopivasti vuoden loppuun, ja Akka päätti, että se loppuu nyt siihen tällä kertaa, eikä uutta tehdä, ainakaan heti. Akalla on gradu kesken, joten nyt vihdoin aika tehdä se valmiiksi. Muut ajat voi sitten vaikka lepuuttaa sohvalla kieltään.


4 kommenttia:

 1. Kosotätin kepukat nähneenä sanonen että älä jätä tollei, ne on on hienot! :)
  Paranemisia ja onnea gradun kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä jotkin koristukset pitää laittaa. Varmasti polvikin paranee sitten nopeammin. =)

   Poista
 2. Päällystä ihmeessä, kauniit kepukat piristää mieltä. paranemisia polvellesi

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.