maanantai 10. marraskuuta 2014

Sähkömies teki johtopäätöksen

Sähkömies saapui. Se ei ollut se ensimmäinen sähkömies, sillä häntä ei saanut millään enää kiinni. Joten tuli toinen sähkömies, joka olikin sitten melkoisen vihmerä toimissaan. Johtotehtävissä täällä on oltu, sen kyllä huomaa. Sähkökaapin paikka vaihtuu oven päälle, siksi tuossa roikkuu noin paljon noita johdonpäitä.


Eteisen kattoa oli vara hieman madaltaa, joten kattoon saa nyt piilotettua suuren määrän johtoja. Katon madaltamiseen oli syynä myös portaikko. Nyt eteiseen tulee laajemmalti yhtenäistä kattoa kuin ennen.


Kohta ei pesulle mennessä Akan varpaita palele, kun vessaankin tulee oikein lattialämmitys. Tuossa vasemmalla näkyy valokatkaisijan ja termostaatin aihiot. Ne tulevat kuitenkin tuonne vessan puolelle. Akka ei suostunut siihen, että joku voisi räpsytellä valoja juuri kun on suihkussa (tuskin Ukko sitä tekisi, mutta periaate on periaate). Ja kirvesmies vain huokaisi ja sanoi, että saahan siihen laattaan toki reiän. Joten se oli selvä juttu se.


Sähkömies ei ollenkaan pistänyt vastaan, kun hänelle ilmoitettiin katkaisijoiden korkeus. Ilman muuta ne tulevat korkealle.


Keittiön seinästä piti jo rouhaista pala pois, jotta nurkkaan sai tehtyä reiät vesiputkille ja sähköjohdoille. Ihan hyvä juttu tuo seinän pilkkominen on. Kaikki tuo tuosta vielä lähteekin, siis lastulevyt ja väärät villat. Seinä tulee vanhaan paikkaansa ilman lisäeristettä. Ylös on pakko rakentaa kotelointi putkille ja johdoille. Tai eihän se mikään pakko ole, mutta esteettisesti parempi ratkaisu.


Ei tuo otsikko mitenkään harhaanjohtava ole, sähkömies sanoi tekevänsä johtopäätöksen. Akkaa huvitti se niin paljon, että oli hihityksen kätkemisessä tekemistä, mutta ilman muuta pokka pysyi. Niin että tuossa kuvassa kai se johtopäätös sitten on. =)

8 kommenttia:

 1. Ihan selvä johtopäätös. ;) Tuon verran minäkin ymmärrän vaikken sähkömies olekaan. -Marke-

  VastaaPoista
 2. On siellä piuhaa pitkin ja poikin. Hyvät sähköt saatte ja se lattialämmitys on kylppärissä tosi mahtava juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan käsittämätöntä, miten sähkömiehet pystyvät pitämään kaikki piuhat hallinnassa. On tuossa niin valtava vyyhti. =)

   Poista
 3. Hienot johdotukset ja tuo johtopäätös mainio. Minkähänlaista vitsiä sähkärit itse piireissään vääntävät tuosta.

  VastaaPoista
 4. On siinä sähkärillä tietämistä, kun noista johdoista ottaa selvää, että mihin mikäkin kuuluu..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihmeellistä, että tuosta vielä voi tietää, mihin mikäkin pää tulee. Onneksi ei kyllä itse tarvitsekaan tietää. =)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.