torstai 11. huhtikuuta 2013

Ikkunat valkoisiksi

Välikamarin remontti on edennyt! Kyllä, näin on oikeasti päässyt tapahtumaan. Huone on levytetty ja tasoitetapetoitu. Ovi on paikallaan ja näyttää, kuin olisi aina ollutkin siinä (ainakin se on niin kuluneen ja rähjääntyneen näköinen).


Seuraava vaihe oli puunväristen ikkunoiden muuttaminen valkoisiksi, jotta ne sopivat talon tyyliin. 


Toinen ikkuna olikin helpompi, kun siinä oli vain yhdet kehykset maalattavana. Kaksi kerrosta Maalarin valkolakkaa raikasti ikkunan oikein siistiksi.


Päätyikkunassa onkin enemmän työtä, koska kaikki pinnat on maalattava kahteen kertaan. Tuo tapetointipöytä on osoittautunut erittäin näppäräksi välineeksi ja varmasti hintansa arvoiseksi (vaikkei Akka sen hintaa edes muista). Sen saa aina kätevästi purettua ja koottua tarpeen mukaan. Ja sitten, kun siinä lujuus pettää, se voidaan hävittää polttamalla. Kyllä on kätevää!


Ikkunoiden jälkeen on vuorossa lattian kevyt hionta ja maalaus. Sen jälkeen laitetaankin tapetit seinään ja jopa on hyvin taas asiat. Mutta meneehän siihen vielä tovi.Sillä aikaa Akka väkertelee kaikenlaista pientä, niin kuin vaikka tällaisia minikuppikakkuja. Ukko saa taas viikonloppuna herkutella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.