tiistai 12. maaliskuuta 2013

-Parantumaton Akka, sanoi Ukko

Ensin Akka ajatteli, että nyt ei kyllä niin yhtään, sitten ajatus loiveni, että jos yhden tai kaksi, mutta sitten kaunis kevätaurinko pehmensi lopullisesti Akan pään. Ja nyt, kun kuu on nouseva, onkin sopiva kylvöaika.


Tuloksena oli sitten epämääräinen joukko kylvöksiä. Tulossa on siis neljää eri lajia tomaattia, kolmea eri paprikaa, ananaskirsikkaa, unikkoa, karpaattienkelloa, palavaa rakkautta, vaahtera-auliota, mummonpalsamia, sinistä, vaaleanpunaista ja valkoista ritarinkannusta, vaaleanpunaista ja valkoista myskimalvaa, kissanminttua, kuolanpionia, salviaa ja sitruunamelissaa. Ja pyöreässä astiassa on rairuohoa.


Kyllä Ukkoa nauratti Akan touhut. "Sinä se olet kyllä parantumaton", sai hän naurunsa keskeltä sanottua. Niinhän se on, Akka on parantumaton. Kun kerran on päässyt peukalo vihertämään, ei se siitä enää parane, tauti on parantumaton.


Kaiken lisäksi pihalla kun on tämä rakennelma, niin siinähän ne aivot taas raksuttavat, että vähän vain hiontaa, uusi maali päälle, ensin vain muovia, joskus myöhemmin sitten kennolevyt, mutta onhan se pakko olla kasvihuone pihalla, on se! Paikka on vielä katsomatta, mutta kyllä se vielä paikkansa löytää, sekin.

Pihalle on tällä tietämyksellä tulossa siis kasvihuone, kasvilavat, perennapenkkejä, alppiruusuja, pioneja, penkkejä, keinuja, riippukeinu, polkuja, patio, rottinkikalusto, grillipaikka, nurmialue, arboretum, mansikkamaa, laavu, nuotiopaikka ja huvimaja eli ilotalo. Aikatauluista ei tietenkään puhuta vielä mitään.

Sitten ihan toisiin kuvioihin. Tilastotiedothan ovat kaikkien kiinnostuksen kohteena, joten tässä päivän pläjäys tästä blogista:

- Blogissa käy kuukausittain keskimäärin 1000 katselijaa (tai on 1000 katselukertaa).
- Eniten tullaan blogiin googlen haun kautta hakusanoilla kotimme koivurinne.
- Muita hakusanoja ovat olleet mm. turhat tavarat, tilley, huokolevy, ei siihen auta kuin sorkkarauta ja vinot pikkuleivät.
- Katselijoita on monesta eri maasta: mm. Suomi, USA, Saksa, Australia, Venäjä, Valkovenäjä, Alankomaat, Britannia Israel ja Canada.
- Kirjautuneita lukijoita on seitsemän (saa siis tulla enemmänkin).
- Kommenttejakin saa laittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.