sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Koivurinteen ulkopuoli

Kun käännyt tieltä pihatielle, ensimmäisenä näet ulkorakennuksen ja kauniin koivukujan. Siitä tiedät tulleesi Koivurinteelle.


Kun tulet vähän peremmälle, näet jo pilkahduksen itse talostakin.


Ja pihaan tullessasi näet talon nykyisessä asussaan. 


Kävelet vähän vasemmalle, jolloin näet päädyn kokonaisuudessaan. Päädyn ikkunat kaipaavat vielä valkoista maalia ja multakasa tasoitusta, mutta muuten näkymä on ihan hyvä.


Takapihaa ei ennen muinoin edes ollut, sillä metsä kasvoi melkein kiinni seinässä. Ennen kourujen laittamista vesi roiskui seinälle, mutta se on jo korjattu. Maalauksella saisi seinän yhtenäisen väriseksi.


Takapihalla voi nauttia ilta-auringosta keinussa istuen ja ympäristöä katsellen.


Riippukeinussakin näyttäisi tällä hetkellä olevan tilaa. Jospa ottaisi vaikka pienet päivätirsat auringon paisteessa.


Talon toisessa päädyssä on vielä maalaamaton paikka seinässä tulipalon jäljiltä. Ukko ja Akka korjasivat kaiken uudelleen sisäpuolelta ulkolaudoitukseen asti ja vaihtoivat selluvillan eristeeksi.


Takaosassa on myös kasvimaa ja kasvihuone. Kaivosta saa pihalle kasteluveden.


Terassi on tehty muodostamaan kulmien välille kokonaisuus. Terassille mahtuisi paremmatkin kalusteet, mutta ne ovat vielä hankkimatta.


Remontin yhteydessä vaihdettiin ulko-ovi ja sen aukeamissuunta vaihtui oikeakätiseksi. Se oli hyvä ja tarpeellinen muutos. Terassille jäi paljon enemmän tilaa, kun ovi ei vie koko nurkkaa. Mutta käy peremmälle vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.