maanantai 12. lokakuuta 2015

Melkein valmista

Ukko on ollut melkein viikon Koivurinteella. Ja vaikka loma hänellä olikin, ei paljon löhvistelyä ole ollut ohjelmassa. Kuisti on nyt paneloitu kokonaan. Siitä tuli kaunis ja siisti ja valoisa (vaikka ulkona onkin pimeää, eikä sähköjä ole vielä valmiina).


Tänne laitettiinkin lopulta upotetut sähköt, koska se oli nyt mahdollista. Niinpä Renova oli taas aika luonteva vaihtoehto, se on moderni, mutta on siinä hieman menneisyyden muotoilusta mukana.


Kuisti on ihanan iso. Nyt se sopisi oikein hyvin vaikka asumiskäyttöönkin, kun siitä tulee lämmin. Ukko aikoo tehdä puutyöpiirissä vielä tuplat ikkunoihin. Niistä tulee kaksiosaiset, jotta sopivat paremmin koko talon kanssa.


Patterit tulevat pitkälle seinälle ikkunien alle. Ikkunalautojen alle tulevat pistorasiat.


Katto on pieneltä matkalta tasakatto ja loppu on viistoa. Keskelle kattoa tulee vielä pallolamppu, kunhan jostain sellainen löytyy.


Listat vielä puuttuvat ja lattiakin on maalaamatta. Loput sähköasennukset on tekemättä. Ovi on vielä laittamatta paikoilleen. Mutta aika valmistahan tuo jo on. Tätäkin niin pitkään suunniteltiin ja nyt se on jo todellisuutta.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Muutaman viikonlopun työn jälkeen alkaa Koivurinne olla meidän osaltamme valmis. =)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Miehesi uurastus ei ole mennyt hukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan. Hyvää jälkeä on tullut! Ukko on tarkka mies.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.