torstai 8. lokakuuta 2015

Kuistiremonttia

Ukko on taas ollut pari päivää jo ahertamassa Koivurinteellä. Ja valmista tulee hurjalla vauhdilla, kun remppamieskin on iltapäivisin apuna. Kuistin osalta päädyimme hyvin perinteisiin ratkaisuihin materiaalien suhteen. Seinäpaneelit ovat sisarpaneelia, joka on lakattu venelakalla. Kattoon tulee samaa paneelia maalattuna maalarinvalkoiseksi. Näin pysyy perinteisyys, mutta vaalea katto pitää tilan vielä valoisana, eikä tule sellainen saunan pukuhuonefiilis, kun seinät alkavat tummua ajan myötä.


Uusi ulko-ovi on saapunut paikalle. Ovi on Halltexin perinneovista Toivo 03, jonka väriksi valitsimme harmaan. Näin se on samaa tyyliä koko talon kanssa. Aika hyvältä se näyttää, vaikka onhan siinä toki turhan modernejakin piirteitä.


Kyllä ovi heti näyttää paremmalta kuin tuo nykyinen raasu ovi, joka on jostain purkutalosta tuohon laitettu. Nyt tuleva ovi on oikeakätinen, hieman leveämpi ja ehdottomasti tiiviimpi. Ja tuleva ovi on myös lähempänä alkuperäisintä kuistinovea, joka sekin oli laitettu vasta avokuistin muutoksen jälkeen.


On se hyvä, että kuisti alkaa valmistua, sillä talvi tekee tuloaan valtavaa vauhtia. 
Akan polvi alkaa olla jo hyvässä kunnossa. Nyt onnistuu pitkästä aikaa portaiden kulkeminen alaspäin normaalisti. Jo sitä töpöttämistä olikin tarpeeksi. Kaikinpuolin siis Koivurinteellä on kaikki hyvin. =)

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää hyvältä! Ulko-ovikin on just hyvä, kyllä se tuohon istuu, vaikka varmasti ensi näyttää liian kliiniseltä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästähän tulee alkuperäisempi kuisti kuin alkuperäinen on koskaan ollut. ;)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta, menenpä vilkaisemaan. =)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.