torstai 16. huhtikuuta 2015

Konkkaava Akka

Nyt on Akan jalkapalloura lopullisesti ohi! Niin, se on valtavan surullista se. Erityisen surullista se on siksi, ettei Akka ole ehtinyt sitä uraa edes aloittaa. Mutta ehkä tämän uutisen jossain vaiheessa saa käsiteltyä, eikä sureta enää. Uutisen kertoi Akalle leikkaava lääkäri, joka oli koko ajan sitä mieltä, ettei kyseessä voi olla lumpio, joka siirtyy paikaltaan. Niin, sitä Akkakin sanoi ensimmäisillä kerroilla, mutta eiväthän lääkärit asiakkaitaan usko. Mutta ei hätää. Lääkäri leikkasi ja löysi irtonaisen kierukan, joka siellä meni aina sijoiltaan. Nyt on kierukka visusti neulottu ja ankkuroitu paikoilleen. 


Mutta kyllä oli henkilökunnalla hauskaa, kun näki tuunatut sauvat. Ei niissä mitään hienoa ole, kunhan vaan rusetit, mutta hauskathan nekin ovat. Nyt sitten Akka konkkaa jonkin aikaa sauvojen kanssa ja treenaa koipensa maraton-kuntoon. Sitä uraa ei kielletty. 


Puolitoista vuotta meni, kunnes vika saatiin korjattua, mutta hyvä, että saatiin lopulta. Mutta vasta kuuden viikon päästä saa Akka mennä kyykkyyn. Se on pitkä aika se.

14 kommenttia:

 1. Pikaista toipumista! Ja ihanaa, kun jaksat löytää positiivisuutta kurjissakin jutuissa, meinaan on söpöt konkkaussauvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Laura! Onhan polvi nyt valtavan kipeä ja jäykkä, mutta parempaa kohti ollaan menossa rusetit vilkkuen. =)

   Poista
 2. Pikaista paranemista!
  Hyva kuitenkin,etta jo kesalla saat juoksennella pihanurmikolla!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Lisay! Jo aivan kohta tuolla menen kontillani kukkapenkeissä, mutta siitä juoksusta en olisi niin varma. =)

   Poista
 3. Pikaista paranemista ja sitten vaan vauhtiin, maraton kutsuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mummeli! Kyllä se olisi kauheaa, jos vielä marantonin joutuisi juoksemaan. =)

   Poista
 4. paranemisa polvelle, ,hauskat rusetit sauvoissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kosotäti! Ei oikein vedä vertoja sinun tuunauksille nuo rusetit. =)

   Poista
 5. No nyt maltata vaan levätä, kunnes polvi on kunnossa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan se on ottaa levon kannalta nyt jonkin aikaa. =)

   Poista
 6. Auts! Hyvä kuitenkin, että laitettiin kuntoon. Kait sulla on pikkujakkara, millä voit istua jalka suorana, kun kuopsutat pihalla kukkapenkkejä kuntoon?

  Mulla on muuten aina pikkujakkara kukkamaahommissa. En pysty olemaan kyykyssä tai polvillani melkein lainkaan enää. Kummasti ne polvet aina rutisee jo tässä " nuoressa keski-iässä", kun koukkuun laittaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole jakkaraa vielä ollut, mutta varmasti nyt sellaisen tarvitsen ainakin tänä kesänä. Kyllä jakkaroita löytyy, nyt pitää vaan yksi varata kukkakäyttöön. =)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos, Mima! Jos tätä vauhtia tapahtuu paraneminen, niin viikon päästä heittelen jo kärrynpyöriä (jos sellaisia olisi heiteltäväksi). =)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.