sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Yläkaappeja

Nyt niitä sitten on siellä sun täällä. Tiskikaappikin on jo paikoillaan. Ja näetkö nuo pienet reiät kahvojen yläpuolella. Kyllä Akka kysyi Ukolta ennen maalausta, että onko hän varma, että nämä lankavetimet sopivat jo olemassa oleviin reikiin. Ja Ukko vakuutti, että kyllä sopii. No ei tietenkään sopineet. Mutta Akka päätti sitten, että peitetään kitillä reiät ja maalataan vähän siitä päältä. Sattuuhan näitä, aika useinkin.


Tässä kaapissa varmaan säilytetään sitten astioita, kuppeja, mukeja, laseja ja lautasia. Tiskikaappi on sen verran pieni, ettei sinne koko astiasto sovi.


Ruokatarvikkeille tulee tämä putkellinen kaappi. Mutta miten ihmeessä tuo hirvitysputki sitten peitetään? On se kyllä tosi ruman näköinen tuossa töröttämässä.


Nyt saakin sitten alkaa latomaan tavaroita kaappeihin, kunhan joku muistaisi, mihin kaikki hyllyt on piilotettu. Kyllä on kumma, kun sellaisetkin joutuvat hukkaan. =)

4 kommenttia:

 1. Minä se olen sitten noiden vanhojen puisten/ kimpilevyisten keittiökaappien ylin ystävä! Tosin pidän enemmän puisista ripakahvoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kaapit ovat kyllä tosi hyviä. puiset ripakahvat ovatkin niita alkuperäisiä, mutta osassa kaapeista oli jo valmiina nämä lankavetimet, niin päätimme käyttää niitä. Noissa reiällisissä oli modernimmat kahvat, joiden tilalle laitoimme nuo lankavetimet.

   Poista
 2. Upea kaappi, tuohon mahtuu mukavasti astioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin suurin näistä yläkaapeista. Vähältähän nämä kaapit näyttävät nykystandardeihin verrattuna, mutta jos astioita jää yli, on se sen merkki, että niitä on liikaa. =)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.