perjantai 30. tammikuuta 2015

Tervetuloa maailmaan!

Aamulla kanalassa oli jotenkin harras tunnelma. Kanat olivat pää kallellaan ja ääntelivät rauhallisesti. Syy oli tietysti se, että piipitys oli päässyt kuorestaan ulos. Sieltä emon helmojen alta Akka sen kaivoi käsiinsä ihailtavaksi. Kyllä se on niin pikkuinen ja sievä. Eivätkä jalatkaan vielä oikein kanna.


Toisista munista ei ole vielä tullut mitään ulos. Yhdestä Akka ei kyllä ole varma, tuleeko sieltä mitään, mutta parempi on vielä odotella ja katsoa, miten käy.


Akka vei tipun kutuillekin näytille. Anelma-Unelma pussasi oikein sievästi tipua nokkaan ja Käpykin nuuhki varovasti. Nyt on uusi tulokas hyväksytetty.

19 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö vaan! Joko teillä nimiä mietitään?

   Poista
  2. Kyllä meillä alkaa olla nimet päätetty. Mutta ehkä me nimetään nämä tiput vasta kun tietää ovatko kukkoja vai kanoja. Onko mammoilla nimiä vai päästäänkö keksimään itse?

   Poista
  3. Ei ole vielä mammoilla nimiä, joten pääsette antamaan ihan omat nimet.

   Poista
 2. Onnea pikkuisesta tulokkaasta! :)

  VastaaPoista
 3. On soma, somempi kuin mikään pääsiäistipu nuoruudessani Forumin suihkulähteen päällä olleessa tiputarhassa. Selvennyksenä kerron että suihkulähteen päällä olleessa lasikopissa oli vaihtuvia "kuvaelmia" pitkin talvikautta ja pääsiäiseksi sinne muutti lämpölamppujen alle aina tipuja. Vappuna lähde sitten suihkutteli jo vettä ja tiput oli viety ties minne.

  VastaaPoista
 4. Oi ,mikä ihanuus, onnea sinne kanalaan ja akallekkin :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Hassua, miten pieneen tipuun aina hurahtaa niin täysillä. Kun se vaan on niin ihana!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.