torstai 12. helmikuuta 2015

Taas yksi

Taas on yksi kaappi lisää seinässä. Se edellinen on vielä kesken, kun siihen tarvitaan vielä monta reikää, että putken saa vietyä hormiin.


Tämä on sellainen ovenvieruskaappi, johon kertyy kaikki ihmeellisimmät pikkutavarat, tulitikut, taskulamput sun muut härpäkkeet, joille ei oikein muuta paikkaa löydy. Eli hyvin tarpeellinen yksilö.


Nyt alkaa vasta nähdä, miten eri osat sopivat keskenään. Lamppu löytyi alkusyksystä ja on vähän yksinäisenä nököttänyt katossa.


Pikkuhiljaa alkaa sitä oikeaa väriä löytyä enemmänkin. Eikö vaan ole mahtava kaapinväri?


Vielä noita kaappeja pinossa on odottamassa paikkaansa. Vielä on keittiön sähkötyötkin tekemättä. Tällä hetkellä toimii vain sähköhella, kattolamppu ja yksi pistorasia (jossa ovat kiinni kaikki muut kodinkoneet jatkojohdolla tai ilman). Mutta hyvin ovat Ukko ja Akka niilläkin pärjänneet tähän asti. Pian saa kyllä sähkömies tulla ja laittaa loputkin kuntoon.

8 kommenttia:

 1. On tosiaan hieno kaapin väri ja valaisinkin sopii siihen kuin nakutettu! Tulee varmasti kaunis keittiö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun olisi jo valmis... Nytkin on Ukko tekemässä yhtä kaappia puutyökurssilla. =)

   Poista
 2. Ihana tuo valasin, ja sopii niin hyvin kaapin väriin. Totta tuollanen miljoonan tavaran kaappi pitää olla joka huushollissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää olla roinakaappi kaikelle sellaiselle, mille ei muualla ole paikkaa. =)

   Poista
 3. Kaapin oven väriä minäkin ihastelin. Tuli nostalginen olo, sillä väri on tuttu lapsuudenkotini kalusteista. Mahtaako ovissa olla Miranolia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Miranolia, sehän on perinnemaali ja juuri keittiökaapeissa ennen käytetty. Ja on kyllä mukavan sileä ja liukas pyyhkiä. =)

   Poista