perjantai 6. helmikuuta 2015

No vihdoin!

Katso nyt, siinä sitä on! Niin, ihan seinässä asti. Ja vielä vähän kosteana.


Pienestähän se alkoi. Tämä oikeasti vanha paperitapetti ei olekaan mikään yksinkertainen tapetoitava. Materiaali on jo iän myötä haurastunut. Niinpä yhden vuodan seinään laittaminen on työn ja tuskan takana, että se pysyy koko matkaltaan ehjänä.


Mutta nyt on yksi seinä tapetoitu, enää kolme jäljellä. Se tarkoittaa sitä, että kohta saavat Ukko ja Akka laittaa jo yläkaapit ainakin paikoilleen.


On tässä mennyt aikaa, mutta joka tapauksessa edistystä on tapahtunut. Viikolla on ihan turha kuvitellakaan tekevänsä mitään muuta kuin normaalit kotityöt eläintenhoitamisineen. Mutta välillä on sellainen viikonloppu, kun ei tarvitse mennä minnekään, ja ehtii tehdäkin jotain. Niin, tai ennen kaikkea jaksaa tehdä jotain. Eli Koivurinteellä on kaikki ihan hyvin. =)

16 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Voin kuvitella, että on ollut homma hauraan tapetin kanssa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se tästä helpottuu, kun pikkuhiljaa saa kaikille seinille. =)

   Poista
 2. Miks tuollaista tapettia? Löysin juuri blogisi ja rakastan itsekin kaikkea vanhaa,mutta tuo tapetti....no,makuasioistahan ei saisi kiistellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on linjassa muiden huoneiden tapettien kanssa, se on sopivan eleetön, jotta turkoosit kaapit saa huomiota ja se on ajanmukainen. Se on myös hyvin lähellä tapettia, joka on alunperin ollut keittiössä. Teemme tästä talosta sen näköistä, kuin täällä ei olisi koskaan remontoitu. Paitsi tietysti tuo kylpyhuonehan on moderni. =)

   Poista
 3. vähitelen kaikki valmistuu, tapetin olette kuitenkin hauraudesta huolimatta saanut siististi seinään. Kyllä se siitäI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän tästä pikkuhiljaa alkaa valmistua. Kohta on enää niitä pikkusilauksia jäljellä kuten listoja ja ovien ja ikkunoiden maalaamisia. =)

   Poista
 4. Mä katoin eka kuvaa nopeasti, että siinä on verhot. Sitte jo aattelin, että ei kai se Akka nyt oo jo ompeluhommiinki ehtiny remontin keskellä! Ei sentään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt sentään ompelemaan ole ryhtynyt. :D Vaikka mulla on kyllä ne retrokaitaleverhotkin kesken.

   Poista
 5. Näin se on, että " työ tekijäänsä kiittää." Tapetti on mielestäni juuri taloonne ja huoneeseen sopiva ja hyvin linjassa jo olemassa olevaan.

  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Tuosta harmaasta tapetista tulee jotenkin koivuntuohinen olo. Niin kuin kasvaisi nuoria suorarunkoisia koivuja tiheässä.

  VastaaPoista
 7. Oikein sopiva keittiöösi, joku kukertavan kirjava malli olisi kaatanut seinät niskaan eli pienentänyt koko tilan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan niin! Kun seinille tulee vielä kaappeja, ikkunoille verhoja ja muutenkin paljon tavaraa kaikkialle, on rauhallinen tapetti hyvä vaihtoehto. Tosin tästäkin mietin, että onko liian voimakas kuvioltaan. =)

   Poista